Acrid napisał(a):Nie wiem czy tylko ja mam taki problem, ale wyskakuje:
Komentarz:
Could not connect to smtp host : :
DEBUG MODE
Line : 111
File : smtp.php
Wraz z (pojawia sie na gorze);
Komentarz:
Warning: fsockopen() has been disabled for security reasons in /home2/forumrm/public_html/forum/includes/smtp.php on line 109
Post sie dodaje.
Czy to się dzieje podczas pisania całkiem nowego posta, czy podczas odpowiedzi na już istniejącego? Bo ja testowałem i jakoś nic... a może ten błąd już nie wyskakuje?
ja tez mam

myslałem ze mnie to ominie, ale jednak tez mnie to przed chwilą dopadło przy odpowiadaniu na posta.
a mi minęło. wczoraj jeszcze tak też miałem.
ej no znowu wyskakuje :!:
Forum stare, to sie sypie

stare, ale jare

No nie wiem, trzeba będzie poczekać do jutra, tj. poniedziałku - wygląda na to, że wina leży raczej po stronie serwera, a nie samego skryptu forum. Może pozmieniali coś w konfiguracji.
Aha - u mnie ten błąd jakoś nadal nie wyskakuje :/
A u mnie dzisiaj zaczął się pojawiać.
forum działa chujowo. Nie dosc ze wciąz pojawia się "debug mode" (na co w sumie mam metodę - "wstecz" i "odśwież" na stronie tematu), to na dodatek po napisaniu posta przekierowuje mnie na czystą białą stronę, gdzie po kilku kliknięciach na "odśwież" nic sie nie zmienia, a potem odkrywam, ze mój jeden i ten sam post został zapisany tyle razy ile kazałem się stronie załadować. Wygląda mi to na syf z serwerem, skontaktuj się z nimi panie admin, bo biorą pieniądze za chujowe usługi.
Tak, forum ostatnio działa chujowo. Wina leży po stronie firmy hostującej serwer. Działamy już w tej sprawie, na razie czekamy na odpowiedź i zobaczymy co z tego wyniknie.
Wiem, że zachowanie forum jest wkurwiające, ale na razie trzeba czekać.
dlatego nie napisałem "panie admin popierdoliłeś pan forum" tylko "panie admin, wyjeb pan tym łachom od serwera z bani"