01-05-2006, 11:06 PM
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
01-06-2006, 01:04 AM
warsadal napisał(a):Ja to jestem jednak inteligent: nikt mi nigdy nie tłumaczył, a ankiety zakładać umiem!
Masz rację, miałem z tym problemy i się pytałem kiedyś na forum. Ale nikt mi nie odpowiedział, zresztą nie było to konieczne, bo szybko samemu się z tym uporałem.
01-08-2006, 12:59 PM
LCF napisał(a):Kto sie niby czepia, zaraz mu walne
ja też

01-16-2006, 11:48 PM
Generalnie to muszę stwierdzic pewny fakt...
Bo w zasadzie moje zycie, moje otoczenie, moje znajomosci i ich upodobania sa odwrotne do tego jakie panuja na tym forum.
Stwierdzam to bo:
Tutaj kapele jak Cof czy Dimmu Borgir (i ich fani tez)są raczej ponizane itd. - w Moje miescinie znam róznych fajnych ludzi i do Credek czy DM nie mają nic.
Iron Maiden - okresla sie ich jako wioske - w rzeczywistosci ktos by juz dostał wpierdol + dozywtoni wstep na jakikolwiek koncert heh (dodam jeszcze tyle ze ci co na IM bluzgają to na kocerty ino zapierdalają co tez uwazam za smieszne)
Motorhead - z multum ludzi których znam to nikt z nich nie spuszcza sie nad ta kapelą - tutaj poczesci naodwrót.
"Walka z homoseksualistami" tutaj jakby mogli to by ich wykastrowali - ewwntualni wyjebali z polski. a w codziennym zyciu o pedałach i lesbijakch nikt nie mówi.
generalnie mozna by tak troche sie zastanowic i znalez wiecej takich "sprzeciwienstw" i uwazam ze te fakty o czym swiadczą...
Bo w zasadzie moje zycie, moje otoczenie, moje znajomosci i ich upodobania sa odwrotne do tego jakie panuja na tym forum.
Stwierdzam to bo:
Tutaj kapele jak Cof czy Dimmu Borgir (i ich fani tez)są raczej ponizane itd. - w Moje miescinie znam róznych fajnych ludzi i do Credek czy DM nie mają nic.
Iron Maiden - okresla sie ich jako wioske - w rzeczywistosci ktos by juz dostał wpierdol + dozywtoni wstep na jakikolwiek koncert heh (dodam jeszcze tyle ze ci co na IM bluzgają to na kocerty ino zapierdalają co tez uwazam za smieszne)
Motorhead - z multum ludzi których znam to nikt z nich nie spuszcza sie nad ta kapelą - tutaj poczesci naodwrót.
"Walka z homoseksualistami" tutaj jakby mogli to by ich wykastrowali - ewwntualni wyjebali z polski. a w codziennym zyciu o pedałach i lesbijakch nikt nie mówi.
generalnie mozna by tak troche sie zastanowic i znalez wiecej takich "sprzeciwienstw" i uwazam ze te fakty o czym swiadczą...
01-16-2006, 11:53 PM
Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.
01-16-2006, 11:55 PM
Gay napisał(a):w rzeczywistosci ktos by juz dostał wpierdolw rzeczywistosci to ty bys dostał wpierdol.
01-16-2006, 11:59 PM
Vomitor napisał(a):Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.Wyjąłeś mi to z rąk

01-17-2006, 12:01 AM
aXe Rose napisał(a):Vomitor napisał(a):Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.Wyjąłeś mi to z rąk
widze ze sie wymieniacie partnerami - co za powiązania - nie podejrzewalem antygejów o taką podłość...
poza tym nie mam zamiaru dalej kontynuowac off-topowania...
01-17-2006, 12:04 AM
Dance Of Death napisał(a):Sześćdziesiąty już chyba Rotfl. Czytanie ze zrozumieniem i kojarzenie związku logicznego między postami jak zawsze leżyaXe Rose napisał(a):Vomitor napisał(a):Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.Wyjąłeś mi to z rąk
widze ze sie wymieniacie partnerami - co za powiązania - nie podejrzewalem antygejów o taką podłość...
poza tym nie mam zamiaru dalej kontynuowac off-topowania...

01-17-2006, 12:07 AM
Cytat: Czytanie ze zrozumieniem i kojarzenie związku logicznego między postami jak zawsze leżyZe co?Czego ty chcesz od DODka??Przeciez on nawet nie rozumie w tym momencie o czym ty piszesz

01-17-2006, 02:56 PM
DoD- Ja slucham Kredek, Dimmu oraz IM (jednoczesnie nie lubiac Motorhead) i nie placze dlatego, ze inni maja odmienne zdania na temat tych kapel. Ty tez sproboj. 
Do reszty- Panowie chca dogonic DoDa w liczbie skolekcjonowanych ostrzezen?

Do reszty- Panowie chca dogonic DoDa w liczbie skolekcjonowanych ostrzezen?
01-17-2006, 03:08 PM
Dżemik napisał(a):DoD- Ja slucham Kredek, Dimmu oraz IM (jednoczesnie nie lubiac Motorhead) i nie placze dlatego, ze inni maja odmienne zdania na temat tych kapel. Ty tez sproboj.
no ja nie płacze...

01-28-2006, 09:16 PM
Okiej, to i ja mam problem.
Otoz nie moge wgrac nowego avatara... :/
Wszystko jest odpowiedniej wielkosci, ale kiedy wklejam adres obrazka do ramki to nie widze tego adresu (jesli go zaznacze to wtedy jest on widoczny), a kiedy potwierdzam pojawia mi sie nastepujacy komunikat:
Template->loadfile(): File /backup/home/rockmetal/public_html/soteesklep2/htdocs/forum_n/templates/bcBlack/error_body.tpl for handle reg_header is empty
Czemu tak jest? ;P
Wszystko jest odpowiedniej wielkosci, ale kiedy wklejam adres obrazka do ramki to nie widze tego adresu (jesli go zaznacze to wtedy jest on widoczny), a kiedy potwierdzam pojawia mi sie nastepujacy komunikat:
Template->loadfile(): File /backup/home/rockmetal/public_html/soteesklep2/htdocs/forum_n/templates/bcBlack/error_body.tpl for handle reg_header is empty
Czemu tak jest? ;P
01-28-2006, 09:30 PM
Blood napisał(a):Okiej, to i ja mam problem.
Czemu tak jest? ;P
Mam to samo

01-28-2006, 09:42 PM
Jak dobrze, ze nie jestem sama