IstnyKurwaRomantyk napisał(a):to ja strzelam focha i odchodze z forum : |
jednego mniej
a co do tematu: Sobota może i ma rację, ale wszelkie "zuo" bierze się stąd, że niektórzy nie potrafią żartować, udają że są tru zajebisci, wyjątkowi i najlepsi itd, poza tym modzi są jacy są (Tomash, Acrid i Prisca mają wszystko w dupie (nie dziwie sie

) a wars udaje mocnego heh ) genarlnie wszystko jest do nadrobienia - wprowadzic regulamin i chuj

^ jebać regulamin , kwestia dobrego smaku i tego ,że juz to co się dzieje to przegiecie pały. Kurwa czy ludzie naprawde potrzebuja jakiś jebanych regulaminów i zasad by się zachować w miare przyzwoicie. Kurwa matka was kultury i dobrego smaku nie nauczyła ? tak wiem twoja stara.
Cytat:(Tomash, Acrid i Prisca mają wszystko w dupie (nie dziwie sie Wink ) a wars udaje mocnego heh ) genarlnie wszystko jest do nadrobienia - wprowadzic regulamin i chuj
Słuchaj patrząc na niektórych pokurwi, to też bym miał wszystko w dupie. Spójrz na siebie zanim innym ich postępowanie wytkniesz.
Sobota, przecież nie jest źle ?
proponuje sformatować całe forum - zarejestrowac sie na nowo i uadawac ze jest sie nowym

Nie. Proponuje żebyś sie w końcu zaczął zachowywać tak jak przystało na twój wiek i przestał wkurwiać innych. Niech każdy zacznie od siebie.
dobra, ale jak ktos mi pojedzie bez powodu to sie obraże

Sobota napisał(a):Kurwa czy ludzie naprawde potrzebuja jakiś jebanych regulaminów i zasad by się zachować w miare przyzwoicie
Widać potrzebują, bo net to takie coś gdzie można w zasadzie anonimowo i bez żadnych konsekwencji sobie poużywać tudzież poudawać kogoś kim się naprawdę nie jest a kim by się chciało być. Czego dowodem choćby onet, gdzie pisane na serio i w dobrej wierze komenty to jakaś setna część procenta.
no

Zjebałeś Sobota, teraz Rene będzie już w ogóle nie do okiełznania, została wymieniona jednym tchem z Istnym i, co ważniejsze, z Księciem, także przeczuwam "twarda suka mode", absurdy i humoreski poleją się strumieniami

. Teraz przejrzę te prawie 500 ostów od ostatniej wizyty i poleczę może troszkę moje kompleksy

.
Tak naprawdę to całą akcje ukarczowałem w celu zwiększenia spamu na forum, taka akcja agentów mossadu : )
Czyli semitów? A Reptiliony i krasnoludki też tam były?
nie, był zoltan z kolejnym kiepskim tekściwem
Wars napisał(a):Zjebałeś Sobota, teraz Rene będzie już w ogóle nie do okiełznania, została wymieniona jednym tchem z Istnym i, co ważniejsze, z Księciem, także przeczuwam "twarda suka mode", absurdy i humoreski poleją się strumieniami
.
i nawet taki dojrzały, zdystansowany i poważny chłopak jak ty, będzie czuł niesmak wchodząc na forum.
Mętny nudziarz