Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: forum o forum :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
APOKALIPSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
The Stig napisał(a):wiem ze chodzi o dział tylko do chuja po co kolejny ? wsytarczy osobny temat w dziale... tworzenie nowego odrebnego działu tylko dodatkowo zamąci forum...

i nie bedziesz w stanie tego rozumem objac?
cheer up

a pierdolcie sie - róbta co chceta...
The Stig napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
The Stig napisał(a):wiem ze chodzi o dział tylko do chuja po co kolejny ? wsytarczy osobny temat w dziale... tworzenie nowego odrebnego działu tylko dodatkowo zamąci forum...

i nie bedziesz w stanie tego rozumem objac?
cheer up

a pierdolcie sie - róbta co chceta...
to jest chyba główny zamysł forum Big Grin
Postanowiliśmy, że osobnego działu jednak nie będzie. Tematy o poszczególnych płytach możecie zakładać w dziale ogólnomuzycznym.
Słusznie.I tak moim zdaniem jest zbyt wiele działów, nie widzę sensu tworzyc nowych.
Zwłaszcza, że w jedynym, jak na razie, temacie dotyczacym bezpośredniego pojedynku płyt już wywiązała się pierwsze kłótnia i padają pierwsze rotfle, co jest tym bardziej smieszne, ze ocenie poddawane sa dwie swietne płyty (choć, imho, oba zespoły- Slayer i Meta mają w swoim dorobku lepsze albumy- odpowiednio "SNM" i "RtL").
oczywiście że mają lepsze ale sugerowałem się miejscami na liście przebojów ...
Meta ofkoz ma lepszy album niż MoP, a jak na arzie sposób rozmowy to totalny ROTFL, nie usłsyzałem ani jednego sensownego argumentu ;>
ReTuRn napisał(a):Meta ofkoz ma lepszy album, a jak na arzie sposób rozmowy to totalny ROTFL, nie usłsyzałem ani jednego sensownego argumentu ;>

jaki temat - takie argumenty. Innej gadki niż: ten album jest cacy, bo fajnie brzmi, a ten jest be, bo niefajnie brzmi takich tematach raczej nie bedzie. No jeszcze w opcji istnieje tekst" masz zjebany gust, ewentualnie jestes głuchy.
Będzie inn a gadka, już i Tomash i statex z sensem gadają oczywiście, jak często zrseztą Tongue Czyli jak widać można konstuktywnie, czego taki stig nigdy nie pojmie ;>
ReTuRn napisał(a):Będzie inn a gadka, już i Tomash i statex z sensem gadają oczywiście, jak często zrseztą Tongue Czyli jak widać można konstuktywnie, czego taki stig nigdy nie pojmie ;>

hmmm zobaczmy...

Cytat:w jakich okolicznościach straciłeś słuch ?

To dowód na to, że wypowiadanie sie przeciwko innym grozi bluzgą w lep.

Cytat:Jeśli nie rusza cię RiB to Twoja orientacja seksualna staje sie podejrzana :>

czytaj wyżej...

Cytat:Nic specjalnego w nim nie ma, typowa napierdalanka i do tego krótkie utwory

Jak na mój gust to baaaaardzo przemawiający argument.

Cytat:Mop to płyta z wkurwiająco czystym brzmieniem i przydługimi nudzacymi kawąłkami

czyste to mogą byc talerze, a nudne flaki z olejem

Cytat:RiB to bardzo ważna płyta dla muzyki ekstremalnej, master of puppets żadnej rewolucji nie wniósł

ważna, nieważna - kto chce ten jej słucha

Cytat:Dokladnie. Metallica sie zawsze w koncu przeje. Oczywiscie MOP to swietny album, ale strasznie przestarzaly. RIB zawsze jest swiezy.

przejeść sie możesz orzeszkami i miec srańsko przez dwa dni, przestarzała moze byc Twoja Stara, a świeże mogą byc jajka.

jak widać dużo sensu i konstruktywności wypowiedzi...
A teraz powiedz, które z tych wypowiedzi są made by Tomash i statex i zacznij interpretację od nowa, bo czytanie ze zrozumieniem oczywiście leeeeeży...
biedny Stig obrońca poprawnych wypowiedzi ...
The Stig napisał(a):Jeśli nie rusza cię RiB to Twoja orientacja seksualna staje sie podejrzana :>

czytaj wyżej...

Ten tekst Ramzesa był do mnie,ale mam taka zalete,ze do niektorych wypowiedzi czy miejsc ,w ktorych padaja mam troche dystansu.Tobie tez polecam tak podchodzic do tego.To tylko forum.
W pewnym momencie przestraszylem sie tych srogich wypowiedzi meznego woja stiga, ale po chwili znalazlem to oto zdjecie...
http://img378.imageshack.us/img378/1381/ssa405707qy.jpg
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42