Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: --- Monstrum - słyszeliście o tym zespole ? ---
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
[Obrazek: monstrum.gif]

:!: :!: :!: http://www.monstrum.metal.pl :!: :!: :!:

Strona o bardzo fajnego rzeszowskiego zespołu. Są teksty, zdjęcia, mp3... warto zajrzeć chłopaki robią naprawde dobry kawał muzy.

8) 8) 8)
Gdzies na tym forum byl maly off topic o tej kapeli.. Coz moge rzec.. mniazdzy i tyle.. =D No i niezle na koncertach wypadaja.. Biadolic tylko moge ze nie wydali do tej pory zadnej plyty..
Dżemik napisał(a):Biadolic tylko moge ze nie wydali do tej pory zadnej plyty..

Niektore *undergroudnowe* kapele maja problem z wydaniem dema, a Ty o plycie piszesz Wink
MonstruM jak najbardziej na to zasluguje.. =)

Anonymous

A właśnie że MonstruM wyda płytę. Nie czytacie nowości na ich stronie ;P To się stanie za niedługo (słyszałem że w październiku (nieoficjalnie)). Wydali już 3 dema i 1 singiel a teraz czas na płytę...

"JAK WICHER ZRYWA SIĘ CHÓRALNY ŚPIEW
W GÓRĘ MIECZ
CHÓRALNY ŚPIEW NIECH BŁYSZCZY
METALOWY MIECZ" Big Grin
Ooooo, co ja widze! Wlasnie przeczytalam, ze w Rampie zagraja! Chyba sie wybiore Smile

Anonymous

Cytat:Ooooo, co ja widze! Wlasnie przeczytalam, ze w Rampie zagraja! Chyba sie wybiore
polecam bo naprawdę warto, wymiatają
Z satysfakcją mogę powiedzieć, że będę na tym koncercie. A kto nie będzie, już może żałować Big Grin
[Obrazek: !cid_000d01c4a1be%243b150cf0%240201a8c0@rzeszutek.jpg]

Sam bym się wybrał, ale do Chorzowa daleko. Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

Anonymous

ale wkrótce będą ponownie w Rzeszowie Angry
ee nie graja niczego niezwyklego

Anonymous

ale fajnie grająBig Grin
slyszalem ich w Przeworsku. Wypas Smile

Anonymous

słychać u nich wpływy Maidenów i ManowarSmile
DeMoN.|. napisał(a):słychać u nich wpływy Maidenów i ManowarSmile

W takim samym stopniu jak Morbid Angel i Kreatora.. =P
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9