10-01-2004, 01:01 PM
10-01-2004, 01:11 PM
DeMoN.|. napisał(a):Dżemik napisał(a):W takim samym stopniu jak Morbid Angel i Kreatora.. =Pmam wiąść to za żart??
Widze że kolega Dżemik znów coś pił przy komputerze.

10-01-2004, 01:44 PM
Grucha- Sorry.. jestem abstynentem.. =P
Demon- A gdziez Ty tam czleku widzisz wplywy wypucowanych dzwiekow Ironow czy Manowara? (zeby nie bylo.. lubie Maidenow.. to nie byla zniewaga) MonstruM to brudny heavy metal..
Z przytupem..
Demon- A gdziez Ty tam czleku widzisz wplywy wypucowanych dzwiekow Ironow czy Manowara? (zeby nie bylo.. lubie Maidenow.. to nie byla zniewaga) MonstruM to brudny heavy metal..
Z przytupem..
Anonymous
10-01-2004, 01:56 PM
nie widzę, słyszę, zresztą wokalista sam powiedział że inspirują ich w.w. zespoły.
zresztą przeczytaj wywiad: http://powermetal.pl/index.php?do=wywiad&w_id=26
zresztą przeczytaj wywiad: http://powermetal.pl/index.php?do=wywiad&w_id=26
10-01-2004, 02:12 PM
Heh.. rzeczywiscie.. tak powiedzial.. Jednak chyba na checi grania podobnej muzyki sie skonczylo.. Bo ja w zaden sposob nie moge Manowara polaczyc z Monstrum.. Z Maidenami rowniez.. Turbo.. TSA tak.. Ale nie Maiden i Manowar..
10-01-2004, 02:28 PM
No dobra, ale Morbid Angel i Kreator? :? :?
10-01-2004, 03:30 PM
Chcialem dobitnie napisac ze sie z Demonem nie zgadzam..
10-05-2004, 08:41 PM
Witam jestem tu"nju" takze sie przywitać cza.
MONSTRUM ?? hmmmm dlamnie szit totalny niewiem co ludzie widza w nich (dlamnie troche archaiczni są) ASTAROT'Saggitarius(ponoć juz niegrają) Misteria (też cos cicho) to są ljuz lepsze zespoły - ale narazie nic jeszcze nieprzebiło ASTAROTÓW i "bestii"
MONSTRUM ?? hmmmm dlamnie szit totalny niewiem co ludzie widza w nich (dlamnie troche archaiczni są) ASTAROT'Saggitarius(ponoć juz niegrają) Misteria (też cos cicho) to są ljuz lepsze zespoły - ale narazie nic jeszcze nieprzebiło ASTAROTÓW i "bestii"
10-12-2004, 08:57 AM
Specyficzny powód na witanie się...
Może jakieś konkrety poza stwierdzeniami o shicie? Koncert w Rampie dali naprawdę świetny.
Może jakieś konkrety poza stwierdzeniami o shicie? Koncert w Rampie dali naprawdę świetny.
10-22-2004, 06:42 PM
Mnie się bardzo Monstrum podoba. Znalazł tą grupkę przez przypadek mój brat na powermetl.pl. Spodobała mu się nazwa i postanowił zobaczyć co to jest. Ja słuchałam tego całe wakacje.... prawie cały czas 

01-31-2005, 09:24 PM
Hmm.. a co ludki sadza o nowej, mroczniejszej wersji klipu do 'Wolnosci Smak'? 
dla niezortientowanych- teledysk do sciagniecia z: www.monstrum.metal.pl

01-31-2005, 11:21 PM
Słyszałam ich w radiu pewnego dnia i całkiem całkiem mi się wydali =)
01-31-2005, 11:29 PM
Haha a ja byłem na koncercie Monstrum i muszę przyznać że nie narzekałem bo grają ciekwą muzę tylko słów nie słyszałem
ale ogólnie to są w porządku
Pozatym członkowie są z Rzeszowa a że mieszkam niedaleko to muszę ich popierać ;P
Pozdrawiam

Pozatym członkowie są z Rzeszowa a że mieszkam niedaleko to muszę ich popierać ;P

Pozdrawiam

Anonymous
02-01-2005, 05:48 PM
Dżemik napisał(a):Hmm.. a co ludki sadza o nowej, mroczniejszej wersji klipu do 'Wolnosci Smak'?Ten teledysk jest zajebisty !! Popłakałem

duże LOL

02-10-2005, 10:49 PM
DeMoN.|. napisał(a):Ten teledysk jest zajebisty !! Popłakałemsię ze śmiechu gdy go pierwszy raz oglądałem
duże LOL
Świetnie sparodiowali sposób grania i zachowania się na scenie Monstrum'a.
Swoją drogą też się popłakałem ze śmiechu...
Najlepszy jest moment "włożyć kask, buty, skóre i..."