02-11-2006, 03:20 PM
02-12-2006, 06:16 PM
bardzo dobra kapelka, na pewno czołówka polskiego heavy metalowego podziemia, mimo wsyzstko jednak Miecz Wikinga jest lepszy
02-12-2006, 07:39 PM
wildwarrior napisał(a):bardzo dobra kapelka, na pewno czołówka polskiego heavy metalowego podziemia, mimo wsyzstko jednak Miecz Wikinga jest lepszy
Zawsze mnie rozpierdalala nazwa tego zepolu

02-12-2006, 07:44 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):wildwarrior napisał(a):bardzo dobra kapelka, na pewno czołówka polskiego heavy metalowego podziemia, mimo wsyzstko jednak Miecz Wikinga jest lepszy
Zawsze mnie rozpierdalala nazwa tego zepolu
nazwa jak nazwa, ale muzycznie królują na polskiej scenie heavy metalowej

04-13-2006, 08:07 PM
Dla mnie kapela na 6
Ich muzyka wymiata w całoscie nie bede sie rozpisywał o perkusji , gitarach riffach itd. bo wszystko jest wspaniałe
Z tego co tu widziałęm nie ypowiadaliscie sie o ich muzyce tylko o tym jacy są a jak cos o muzyce to mało
Wypowiedzcie sie cos o ich wadach i zaletach, o grze na instrumenatch 

12-19-2006, 01:53 PM
O widzę, że Ksero tu zawędrował 
No co ja będę mówić dużo.. Wymiatają. 8)

No co ja będę mówić dużo.. Wymiatają. 8)
12-19-2006, 02:16 PM
G
Ó
W
N
O
Ó
W
N
O
12-19-2006, 02:54 PM
Ambivalent napisał(a):Gnie przesadzaj jak na nasze realia IVRP dobrze grają!
Ó
W
N
O
12-19-2006, 03:09 PM
jak na nasze realia to dobrze wypadaja np. Decapitated ,Blindead czy Sorcerer a nie ten szajs.
12-19-2006, 05:28 PM
Ambivalent napisał(a):Gnie no.. wolności smak i metalowy miecz ekstra
Ó
W
N
O

12-20-2006, 08:18 AM
Ambivalent napisał(a):jak na nasze realia to dobrze wypadaja np. Decapitated ,Blindead czy Sorcerer a nie ten szajs.Znalazł się kurwa znawca...
Ambivalent napisał(a):GUzasadnij, dlaczego twierdzisz, że to gówno?
Ó
W
N
O
Nikt ci nie nakazuje słuchania!
żegnam...
12-20-2006, 09:33 AM
DMN napisał(a):Ambivalent napisał(a):GUzasadnij, dlaczego twierdzisz, że to gówno?
Ó
W
N
O
Nikt ci nie nakazuje słuchania!
A widzisz gdzies zakaz wyrazania swoich opinii o tym zespole?
12-20-2006, 04:12 PM
DMN napisał(a):Znalazł się kurwa znawca...
no ba !
DMN napisał(a):Uzasadnij, dlaczego twierdzisz, że to gówno?
gowniany wokal ,gowniana muzyka, gowniane teksty itd. itd. Nazywanie tego heavy metalem to obraza wszystkich ludzi, ktorzy sluchaja i tworza metalowa muzyke.
DMN napisał(a):Nikt ci nie nakazuje słuchania!
I dzieki za to Szatanowi !
ZOMO
02-27-2007, 08:33 PM
To jest zespół z mojego miasta i ich muzykę znam z koncertów, które odbyły się już dobre pare lat temu, jeszcze w zeszłym wieku. Panowie MonstruM grają na pewno dobrze i co trzeba przyznać nie idą nudną, utartą ścieżką jak wiele innych kapel heavy metalowych tylko się rozwijają ale nie zmieniają ogólnie heavy metalowo - rockowej szuflady.
Jaka będzie kolejna płyta Manowar czy Iron Maiden, choć to świetne zespoły, każdy z nas wie. Po Monstrum nie wiadomo jeszcze dokładnie czego możemy się spodziewać i to jest duży plus!
Lubię ich i polecam!
Jaka będzie kolejna płyta Manowar czy Iron Maiden, choć to świetne zespoły, każdy z nas wie. Po Monstrum nie wiadomo jeszcze dokładnie czego możemy się spodziewać i to jest duży plus!
Lubię ich i polecam!
02-27-2007, 10:06 PM
sylvicious napisał(a):Jaka będzie kolejna płyta Manowar czy Iron Maiden, choć to świetne zespoły, każdy z nas wie.
hahaha, lol
Cytat: Po Monstrum nie wiadomo jeszcze dokładnie czego możemy się spodziewać i to jest duży plus!
no sorry, ale zestawienie niespodziewajki w przypadku Monstrum a Manowar, to lekki żart i nieznajomość faktów.
Zresztą wali mnie to, jeśli Monstrum zrezygnuje z harcerskich melodyjek na 3 wiosła, to będzie faktycznie zaskoczenie.