Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: --- Monstrum - słyszeliście o tym zespole ? ---
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
hmm slyszalem "wolnosci smak" ... 1 piosenka o niczym nie swiadczy ale jesli inne sa na takim poziomie jak ta to warty posluchania zespol
Rumian napisał(a):hmm slyszalem "wolnosci smak" ... 1 piosenka o niczym nie swiadczy ale jesli inne sa na takim poziomie jak ta to warty posluchania zespol

Reszta jest nawet lepsza... Smile
Mariusz P. napisał(a):
Rumian napisał(a):hmm slyszalem "wolnosci smak" ... 1 piosenka o niczym nie swiadczy ale jesli inne sa na takim poziomie jak ta to warty posluchania zespol

Reszta jest nawet lepsza... Smile
a gdzie mozna to dostac w wiekszych ilosciach?
Cytat:a gdzie mozna to dostac w wiekszych ilosciach?

Chyba mozna kupić na ich stronie...co?
k dzieki ;p nie zauwazylem Big GrinBig Grin
Ja slyszałam jedną piosenkę ale jakos nie jest w moim typie Sad
monstrum jest fajne i polskie Smile
lubie, ostatnio b. czesto slucham, w ogole jakos wiecej polskich kapel ostatnio slucham Wink
Płyty 'Za Horyzonetm Ciszy' słucham do znudzenia... i nigdy się nie nudzi Big Grin Ale tak po prawdzie czekam na jakieś nowe 'dziecko' rzeszowiaków. Bo znając ich będzie to wykopany w kosmos album. A na żywo są nie do zajeżdżenia!!!
eee, slaby IMO zespol, taka II liga...
W mojej wiosce robi furorę, bo wszyscy ich kochają. Za ładne mordki.
Głupio mi się wypowiadać, bo moja dziewczyna jest takim prawie członkiem zespołu Smile Ale dają radę...
Oprucz Vader'a i KAT'a to pierwsza płyta polskich wykonawców którą nabyłem (w moim przypadku ewenement), i powiem wam warto było zwłaszcza dla kawałków: "Bramy Świata", "Galaktyczny Szlak" i "Głos straconych chwil"
teraz czekam na kontynuację...
Słyszałam może dwie piosenki, i wiem że nie dużo dwie piosenki mówią aczkolwiek uważam że zespół fajny Smile
Bardzo ciekawe teksty i podkład muzyczny bardzo ciekawy Smile Polecam
mam płytkę ZHC i mogę śmiało powiedzieć że to bardzo dobry album, aczkolwiek Miecz Wikinga ich miażdży Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9