Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ostatnio obejrzane filmy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Acrid napisał(a):Ogladal ktos:
[Obrazek: 951_Atonement%20Pic.JPG]

Keira wyglada w nim swietnie z tego co widze po screenach:
[Obrazek: atonement.jpg]
ja widzialam Big Grin powiem tak, obiektywnie fajny, ma cos w sobie ale subiektywnie to jak dla mnie troche za łzawy. No ale to w koncu melodramat Surprised
ja ogladalem ostatnio bardzo dlugie zareczyny i , z tego co widze, filmy bardzo podobne klimatem....film jest tego samego rezysera co amelia no i audrey tez gra xD! mysle , ze dobry i ciekawy melodramat.
28 tygodni poźniej ostatnio oglądałem. Flaki II krótko mówiąc.
Chłopcy na testosteronie
24 hour Party people

fajny dokument muzyczny, jak ktoś lubi Joy Division pistolsów i ogolnie początk sceny punk warto obejrzeć.
Szklana Pułapka 4.0

powiem krótko i zwięźle: dawno nie oglądałem tak zajebiście dobrze zrobionego filmu.
Chaos - Xawerego Że coś tam

zajebisty film , dramat o 3 braciach których losy się krzyżują jeden jest anarcho punkolem żyjacego z tgo co zakombinuje, drugi to drechu handlujacy na bazarze, a 3 jet radcą prawnym. Kurwa zajebisty film, mocno tragiczna historia.

tideland - aka kraina traw ,zajebisty film terryiego gilliama , nieźle poschizowany, czasami aż się brzydzilem (11 całujaca dorosłego niedorozwinietego), ale film niesamowite wrażenie na mnie wywołal. Kurwa kapitan łodzi podwodnej ... Polecam ,ale trzeba lubić takie kino.
Lejdis - poryczałam się ze śmiechu - polecam Big Grin
to ta babska odpowiedź na "testosteron"?
tak.

[Obrazek: 951_Atonement%20Pic.JPG]

swietny film, kto nie widzial, polecam. Keira nie dosc, ze wygladam w nim swietnie, to nawet gra nadwyraz dobrze ;)
[Obrazek: keira-knightley_a-foto-da-discordia.jpg]

to ta kira co tak fajnie niby wygląda?
akurat w wyzej wymienionym filmie sie fajnie prezentuje. zreszta:

[Obrazek: keira-knightley_a-foto-da-discordia.jpg][Obrazek: skeletor_cartoon.jpg]
ej korwa mascoś do szkieletora?
to jeden z najsztywniejszych gości ever korwa, więc uważaj, bo on ma ludzi za sobą.
Z ryja nawet podobny Tongue
nie obrażać korwa Szkeletora jakimiś z dopy porównaniami do jakiejś siksy do choja. Szkeletor korwa chudy ale 46 w łapie jest
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22