co ty za pierdoły patrzysz?

takie ryjace banie.
W srode bylam na "Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj", calkiem dobre, swego rodzaju czarny humor, tytul polski z 'lekka' przesadzony.
W piatek ogladalam 'Choć goni nas czas'- moge sie do tego ustosunkowac tylko emocjonalnie, bo w piatek rano po raz kolejny stracilam bliska mi osobe, przez te jebana bialaczke. Obiektywnie bardzo mi ten film pomogl. Jakos tak latwiej teraz.
długi i nudny jak flaki z olejem.
ale i tak mi się podobał.
A ja ostatnio widzialem Doktora Żywago. Dlugie i nudne, ale calkiem okej

Cytat:długi i nudny jak flaki z olejem.
ale i tak mi się podobał.
ano. koncowka jest swietna, zwlaszcza zakonczenie :)
tajest. dla samych 30 ostanich minut warto przeboleć te 2,5h. zakończenie brawurowo kopie dupe
total eclipse
film agnieszki holland, opowiada historie Arthura Rimbaud i Paula Verlain. Rimbauda gra młody Di Caprio. Nawet fajny film, ale za duzo mesko-meskiego jebania
Noo i jakiś już czas temu film Pi. Bo ja wiem, zadnych wrazen
balzac napisał(a):total eclipse
widziałam
całkiem niezły, niesmaczny, przesycony fiutami i chorymi zależnościami.
ale moim zdaniem taki właśnie powinien być więc idzie mu to tylko na plus
'Wściekłe pięści węża' i 'Sarnie żniwo' wypatrzyłam jak byłam w Radomiu i musiałam to kupić

niezła zajezdnia. Wściekłe pięści węża są już kiedyś widziałam, ale nie mogłam się powstrzymać przed zakupem

"Kanał" Wajdy. Dobry film.
Niedlugo jeszcze obejrze "Matka Joanna od aniołów" Kawalerowicza.
A tak w ogóle to poleciłby ktoś coś dobrego z bałkańskiego kina? Najlepiej coś wojennego jak Ziemia Niczyja czy Underground. Noo i Kusturice pomińcie, bo tego pana znam i cenie.
balzac napisał(a):Matka Joanna od aniołów
filmu nie widziałem ale byłem w teatrze. dobre to było.
Cytat:Film przedstawia historię życia Carltona Leacha â jednego z najbardziej znanych gangsterów angielskich. Leach, początkowo chuligan piłkarski został członkiem gangu, który dokonywał spustoszeń oraz aktów wandalizmu m. in. w Londynie oraz Essex na przełomie lat osiemdziesiątych oraz dziewięćdziesiątych XX wieku.
W filmie przedstawione zostały kolejne etapy jego burzliwego życia: stadionowy chuligan, następnie bramkarz w klubie oraz w końcu jeden z budzących największy strach oraz respekt kryminalistów w kraju.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qSOdetJxWok[/youtube]
Acrid napisał(a):![[Obrazek: 400px-Rise_of_the_footsoldier.jpg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/96/Rise_of_the_footsoldier.jpg/400px-Rise_of_the_footsoldier.jpg)
ale oglądałeś czy tak tylko dałeś jako "może być fajne"?
wczoraj widziałam "zgon na pogrzebie". taka papka, ale nawet strawna
-Rene- napisał(a):ale oglądałeś czy tak tylko dałeś jako "może być fajne"?
ogladalem. nawet niezle, takie 7/10 ;)