Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ostatnio obejrzane filmy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Ja właśnie wróciłem z Dark Knight.

Krótko: zajebisty, kompletny, nie do zapomnienia.

Naprawde, ten film, to nie tylko opowiastka o bohaterze, który ratuje Gotham, tylko coś więcej. Dla mnie osobiście rola Jokera, to najbardziej wyrazista postać w ostatnich latach. Bez szwanku stawiam ją na równi z Don Corleone, mimo iż w obydu przypadkach chodziło o coś innego. Dialogi pomiędzy Jokerem, a całą resztą też pozostaną niezapomniane, poprostu majstersztyk. Oprócz tego efekty, postać Batmana, muzyka, SCENARIUSZ, który pokazuje prawdziwego człowieka nietoperza, którego pamiętam z serii komiksów, jednym słowem mroczny bohater.

Świetny film. Kto czytał komiksy o Batmanie ten się nie zawiedzie. A kto ich nie czytał, teraz wie, czym (a nie kim) jest Batman i pozna prawdziwy sens istnienia Jokera. Oscar dla Heat'a Leadger'a się należy.
!!!!!!!FILM O KORWA!!!! JOKER KOT, NORMALNIE KOZIOŁ, JADZIE Z WAMY KORWY, JEBAC SYSTSEM ANARCHIA I TAK ZWYCIĘŻY!!!!
CICHO, SEANS JEST
film mega, ten kto oglądał na kompie z kamerki ten pizda do kwadratu. Ide na niego jeszcze raz!
Slapi napisał(a):Bez szwanku stawiam ją na równi z Don Corleone, mimo iż w obydu przypadkach chodziło o coś innego.
Ja cię, kurwa, błagam Crying or Very Sad . Zapewniam, że z ogromnym szwankiem.
[Obrazek: 2007-08-07jin_roh_2D.jpg]

Krótko i zwięźle zajebisty film.
Axel napisał(a):[Obrazek: 2007-08-07jin_roh_2D.jpg]

Krótko i zwięźle zajebisty film.
zobaczyłem trejlera na youtube i zaraz zaczne ten tytuł wstukiwać w wyszukiwarkach torentów. Japońce tego typu produkcje mają zajebiście smętne, ale dynamizm ich rysunków mnie rozpierdala. Sceny przyjmowania kulek przypominają nieśmiertelnego Akirę.
Akurat tego filmu do smętnych zaliczyć nie można. Animacja zajebiście realistyczna :> i masz racje z tym że przypominają Akire.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8oui3kAkUqE[/youtube]
[Obrazek: Requiem+dla+snu.jpg]
krótki komentarz: kurwa chujowe 4/10

[Obrazek: Natural-Born-Killers-poster.jpg]
ojaojaoja mam od niedawna i już obejrzałem 3 razy.Wskakuje na 1 miejsce mojej listy najlepszych filmów.10/10

[Obrazek: Football-Factory_Nick-Love,images_product,30,DS260.jpg]
dużo lepsze od hooligans choć myślałem że będzie najwyżej średni.Naprawdę dobre 8/10

[Obrazek: weeds300hi6.jpg]
sezon 1.Najlepszy serial jaki widziałem.Skazany na śmierć ,gotowe na wszystko to przy tym farmazony 9/10
[Obrazek: hellraiser.jpg]

lipa,spodziewałem sie czegoś duuuużo lepszego.Film nie straszy tylko co najwyżej może kogoś obrzydzić.Tylko cenobici byli kozak. 5/10
mam ochote na jakis glupi malolacki film wiec sciagam to

[Obrazek: Forgetting%20Sarah%20Marshall.jpg]

no i graja tam kristen bell i mila kunis <tak>
co to
forgetting sarah marshall
[Obrazek: shooter.jpg]

10/10
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):forgetting sarah marshall

fajny film, mila + kristen fajne <ok>

10/10
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22