Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ostatnio obejrzane filmy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Kamil-Reloaded napisał(a):[Obrazek: DOOM_splash_delivery2_02.jpg]

nawet całkiem niezły

Daj spokój, kaszana jakich wiele.
zależy jak na to patrzeć - jak nie ma nic w TV i to jest jedyna opcja na wieczór to film staje sie fajny Wink Generalnie zauważam, że nowe filmy to ogolnie kiszka. Niby DTS, niby efekty, ale scenariusze pozostawiają wiele do życzenia. Ciekawe jak się spisze John McClain w nowej pułapce.
Poprostu film został przytłoczony ciężarem gry. Nie podołał wyzwaniu.
Kamil-Reloaded napisał(a):zależy jak na to patrzeć - jak nie ma nic w TV i to jest jedyna opcja na wieczór to film staje sie fajny Wink Generalnie zauważam, że nowe filmy to ogolnie kiszka. Niby DTS, niby efekty, ale scenariusze pozostawiają wiele do życzenia. Ciekawe jak się spisze John McClain w nowej pułapce.
A co, robią coś po 4.0?
Headless cadaver napisał(a):Poprostu film został przytłoczony ciężarem gry. Nie podołał wyzwaniu.
Mi się akcja fpp podobała Tongue
nie, chodzi mi własnie o 4.0 (jeszcze nie oglądałem) Big Grin
^ Wczoraj obejrzałem, czysty science fiction, ale młócka dobra. Przyjemnie się ogląda, praktycznie zero nudy Tongue
[youtube]http://youtube.com/watch?v=1P6TOc-CBsw[/youtube]

Projekt: Monster
Dzisiaj prewmiera.
W przeddzień wyjazdu do Japonii, Rob (Michael Stahl-David) widzi w zorganizowanym dla niego przez przyjaciół przyjęciu pożegnalnym, możliwość wyznania uczuć i ostatecznego uporządkowania spraw. Jego plan przybiera jednak niespodziewany obrót w chwili, kiedy następuje seria gwałtownych wstrząsów. Uczestnicy przyjęcia zastygają w miejscu oglądając wiadomości informujące o trzęsieniu ziemi, po czym pędzą na dach starając się przyjrzeć zniszczeniom. Na horyzoncie eksploduje kula ognia. Gaśnie światło. Zamieszanie ustępuje miejsca panice, a goście przepychając się w ciemnościach wybiegają na ulicę. Pośród krzyków i nieludzkiego ryku, Rob i jego przyjaciele przemierzają miasto opanowane przez coś z innego świata... Coś przerażającego i potwornego…

Styl kamery jak w The Blair Witch Project,ale tu położono nacisk na akcje i kompletny brak informacji co się dzieje. Mnie się tam bardzo podobało. Dźwięk w kinie może chyba tylko dać takie efekty. Oczywiście, są jak zawsze jakieś "ale", lecz dla mnie gniecie je POMYSŁ i WYKONANIE tego filmu. Czegoś takiego jeszcze nie było (wspomniany TBWP, to nie to samo... ). Polecam!
The Cube
Widzial kto "We Own the Night"?

Porównywany do „Infiltracji” Martina Scorsese, trzymający w napięciu thriller, który prezentowany był podczas Festiwalu Filmowego w Cannes 2007.

Nocne życie, nieczyste interesy, rosyjska mafia. Na tym tle rozgrywa się konflikt dwóch braci, z których jeden (Joaquin Phoenix, „Gladiator”), menadżer nocnego klubu, jest związany z przestępczym półświatkiem Nowego Jorku, a drugi (Mark Wahlberg, „Infiltracja”) to uczciwy i wierzący w sprawiedliwość policjant. Spór między nimi zaostrzy się, gdy na horyzoncie pojawi się piękna Amada (Eva Mendes, „Ghost Rider”)…

„Zachwycający!” Premiere

„Doskonały!” Le Monde

„Lepszy niż Infiltracja!” Telerama

„Królowie nocy potwierdzają reżyserską klasę Jamesa Gray’a.” Slant Magazine

„Pierwszorzędne aktorstwo i intrygujący scenariusz! Zatracicie się w tym świecie!” Quad City Times

„Doskonały thriller policyjny, ukierunkowany na pokazanie charakterów i emocji.” Salt Lake Tribune

„Klimatyczny, intensywny i doskonale zagrany.” Chicago Sun Times

Skoro porownany do Infiltracji to napewno sie zaopatrze ;P
To co w telewizji czyli akurat ostatnio "Zapach kobiety" se oglądałem.

aha a STEP UP to dobre to jest ?
[Obrazek: 300-blog.jpg]

taki nawet ciekawy Medieval Total War
Muzyka OK, Obraz/grafika wyjątkowo chujowy (czasem miałem wrażenie jakbym oglądał filmik z Heroes of Might & Magic), scenariusz: z pewnośćią mogł byc lepszy, ale genralnie był ciekawy - szczególnie biorąc pod uwagę otoczkę Sparty i wszech obecnego Manowara Wink
Kamil-Reloaded napisał(a):taki nawet ciekawy Medieval Total War
Muzyka OK, Obraz/grafika wyjątkowo chujowy (czasem miałem wrażenie jakbym oglądał filmik z Heroes of Might & Magic), scenariusz: z pewnośćią mogł byc lepszy, ale genralnie był ciekawy - szczególnie biorąc pod uwagę otoczkę Sparty i wszech obecnego Manowara Wink

What ? omg, rotfl.
LAWL
truposz

Yes I am, do you know my poems ?
ahhh zapomniałem jeszcze dodać, że twórcy zapomnieli o naturalnym wyglądzie słońca, czasem ogień byłsztuczny a w konsekwencji oświetlenie chujowe.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22