Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ostatnio obejrzane filmy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
"Osobliwości narodowego wędkarstwa" oraz "Osobliwości narodowego polowania"- dwie rosyjskie komedie- pozytywne filmy o.. wódce Big Grin
Sobota napisał(a):
Headless cadaver napisał(a):No jak dla mnie spoko, tymbardziej że klimatem bardziej mi podpasił niż "Za szybcy za wściekli" (kurwa, jakie tłumaczenie tytułu :? )

No too fast too furious czy coś to cyba dobre tłmuaczenie ?

Ale brzmi po chuju
[Obrazek: 11497839114885410.jpg] - chore, ale Takashi Miike robi takie filmy. seria masters of horror, taka seria co byla puszczana w tv, filmy byly nakrecone przez znanych rezoserow, wszystkie filmy zostaly puszczone w tv oprocz tego.
i...
[Obrazek: Violent%20Cop%20til%20web.jpg]
polecam. nie ogladam filmow akcji, ale sadze, ze ten film byl naprade super!
Death Proof i Planet Terror. Abo bardzo mi się spodobały, jak dla mnie odjechane w kosmos. Choć ten drugi bardziej mi podszedł. Niektóre motywy totalnie skopały mi dupę np. drewniana noga głównej lalki, podrygująca w powietrzu podczas akcji sam na sam z głównym kolesiem. Momentami siedziałem wbity w fotel by zaraz po chwili spłynąć z niego rechocząc głupawo.

Czego więcej chcieć?

MACHETE!!! Laughing
Donnie Darko ...

o kurwa , jeszcze się się otrząsnąlem po tym filmie ... chyba najlepszy film z tych pojebanych jaki do tej pory widziałem.

I do tego joy division m.in w soundtracku ... ale na imprezie : ]
Ja oglądam dużo filmów i mogę polecić np.
"Demon historia prawdziwa" - na faktach
"Resident Evil 3", "Memory", a i obejrzałem przed chwilą "Zew Krwi(Skinwalker) fajny o wilkołakach a ze starszych to polecam "Ginger snaps" obydwie części
Tikie napisał(a):Zew Krwi
miałem okazję stracić czas na ten film, i jest on stertą parującej kupy dla amerykańskich 11-latków
Dzisiaj na Dwójce świetny "Ugór" z bodo koxem. Szkoda że o 1:05 :?
wczoraj "k-pax" -> całkiem okej i "życie za życie" -> miazga jakich malo, jeden z lepszych filmow, jakie ostatnio widzialam.
Valhalla napisał(a):"k-pax"
noo, dobry film, kevin spejsi jeden z moich fewryt aktorów

w sobote lecialy filmy wojenne na tvp1 to sobie obejrzalem, pierwszy to film z Willisem i Farrellem, a drugi to most na Renie. Później "Pulp Fiction".

Control ostatnio oglądałem, dobry film, chociaż spodziewałem się, że wczesne Joy Division czyli Warsaw będzie pokazane jako rozpierdol, to samo koncert Sex Pistols, no i też o Curtisie jakby trochę za mało było.
A oglądał ktoś "Miasto Boga"?
Obejrzałem dzisiaj całe Pick of Destiny, film ogolnei słaby bo za kilkoma gagami, polskie tłumaczenie osłabia ten film powinno się oglądać w oryginale wtedy jest o wiele lepiej, akcja z grzybami i oczywiście final shoutdown niszczy. W sumei muzycznie film jest dobrze zrobiony, niektore motywy naprawde mogłby by znaleźć się na jakimś rockowym albumie.
[Obrazek: DOOM_splash_delivery2_02.jpg]

nawet całkiem niezły
obejrzalbym sobie ZOLNIERZY KOSMOSU

sciagam
Kamil-Reloaded napisał(a):[Obrazek: DOOM_splash_delivery2_02.jpg]

nawet całkiem niezły
Ale dziadowski plakat, no ale film był nienajgorszy Tongue
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22