Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia facetów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
To łon.
no to niech istny tym bardziej spierdala Laughing
Tak sobie przeglądam ten temat i dziwuje sie niezmiernie ,ze nie pojawiły sie tu zdjęcia moje i Kel'a Question Question ( i Mewtrixa) Przeciez przycmiewamy uroda tych wszystkich chłopaczków Evil or Very Mad W ogóle,musze skombinowac aparat i sie troche polansowac na forum-wrociłem do kulturystyki i,doprawdy, jest co pokazywac.Pozatym,kurewsko urosly mi wlosy wuec wygladam niczym nieustraszony achajski wojownik! GYM TILL DEATH!

PS. Ksiaze,ile masz w łapie?
Rożnica miedzy tobą a Kielthuzem polega na tym,ze on nie wyglada jak słodziutki chłoptaś z reklamy odziezy z Reala.
Krzychun napisał(a):Rożnica miedzy tobą a Kielthuzem polega na tym,ze on nie wyglada jak słodziutki chłoptaś z reklamy odziezy z Reala.

o to to
Nie inaczej!
Necro Desecrator napisał(a):PS. Ksiaze,ile masz w łapie?
[Obrazek: b7e2e7633e1080e9.jpg]

tyle
50 cm bez pompy, jak na moje oko.
wunderwaffe napisał(a):50 cm bez pompy, jak na moje oko.

no ba!

Necro, teraz Ty sie pochwal Wink
wiadomo korwa, to ja Pudzianowi split pisałem. Ty Zenit jak rozumiem masz swoje foto w avatarze?
Zanim zaczniecie sprzeczac sie o to, kto ma wiekszego ptaka, trzeba namowic uzytykowniczki na zawody w "Która Ma Większe".
przypomniała mi się jedna koszulka na tę okolicznosć:
"Maybe my dick ain't too big...
...but my butt moves really fast!"
statekx napisał(a):Zanim zaczniecie sprzeczac sie o to, kto ma wiekszego ptaka, trzeba namowic uzytykowniczki na zawody w "Która Ma Większe".
a po chuj, ze tak zapytam wulgarnie?
Valhalla napisał(a):a po chuj, ze tak zapytam wulgarnie?
W ramach forumowej goscinnosci.
statekx napisał(a):"Która Ma Większe"
Valhalla napisał(a):po chuj
e, takie to brzydkie