Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia facetów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
no rejczel
[Obrazek: jongen%20wings%20of%20hope.jpg]
A ci co, do pieca ich prowadzą czy jak
Nawet nabijanie postów na forum ci nie wychodzi
a co jeszcze mu nie wychodzi? Mr. Green
Nie wiem. Ja nic nie wiem. Nie znam was.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AzMZ7Yg5qew[/youtube]
ja to nawet samej siebie nie znam.
jeden pies.
Kurwa, czy ja nabijam posty? Zapytać się nie wolno się naszego forumowego wygrzewcy o coś?
Moze nie całkiem w temacie,ale nie bede nowego zakładac

[youtube]http://youtube.com/watch?v=4JSegy8GErI[/youtube]
O KURWA!!!
Pierwszy, Jacek Kamiński: "klatka 110, biceps 43 centymetry"
Trzeci, Łukasz Chojnicki: "klatka 136, biceps 42"
buhahhaha, no cóż za bysiory.
ale najlepszy jest Łukasz.

Świętochowski.

Jedyny, który mierzył się miarką a nie niedojebanym ego. Z resztą na bank ma wprawę, pewnie lubi skakać z kolezankami "na ciuszki".
O KORWA, ale DALEJ JEST LEPIEJ!!!
Ryży ma 47 w łapie!!! i to przy wadze prawdopodobnie 70 kg!! hell yeah! poza tym studiuje w "szkoleu biznesu" i jest amantem co się zowie.
i uwaga: BRAWA DLA TADEUSZA SIEKIERKO!!! Co za facet... Cukiernik, pewnie nieźle cukruje... i polewa pączki lukrem...
Ale zaraz wyłania się Tomek Chrzanowski, z jego przeciepłym głosem i nadruchliwymi brwiami. Niesamowity mężczyzna.
No i grubo ciosany Tomek Dakowicz.

Cóż za mężczyźni... aż zazdrość i zapadnięte głeboko pod ziemie poczucie własnej wartości każą mi nigdy nie ujawniać się zewnętrznemu światu, a - w szczególności - kobietom. A nuż któraś była w Białymstoku i widziała któregoś z tych połbogów?

o ja pierdolę.... geniusz klip

Zoltan, powiedz mi, czy to naprawdę jest aż TAK zmutowane miasto? Czy produkcje TV Jard często są w telewizji? Jak to kurwa mozliwe? Prawdziwy Dziki Wschód!
Pogadamy jak tu przyjedziesz Smile
to groźba?
Nie no co ty. Pierdolneliby se po Żubrze w jakiejś spelunie Smile Dopiero zczaiłbyś kvlt -jak to określasz- zmutowanego miasta Surprised
stoi

EDIT. Juz leży
Książę napisał(a):Pierwszy, Jacek Kamiński: "klatka 110, biceps 43 centymetry"
Trzeci, Łukasz Chojnicki: "klatka 136, biceps 42"
buhahhaha, no cóż za bysiory.
ale najlepszy jest Łukasz.

Świętochowski.

Jedyny, który mierzył się miarką a nie niedojebanym ego. Z resztą na bank ma wprawę, pewnie lubi skakać z kolezankami "na ciuszki".
O KORWA, ale DALEJ JEST LEPIEJ!!!
Ryży ma 47 w łapie!!! i to przy wadze prawdopodobnie 70 kg!! hell yeah! poza tym studiuje w "szkoleu biznesu" i jest amantem co się zowie.
i uwaga: BRAWA DLA TADEUSZA SIEKIERKO!!! Co za facet... Cukiernik, pewnie nieźle cukruje... i polewa pączki lukrem...
Ale zaraz wyłania się Tomek Chrzanowski, z jego przeciepłym głosem i nadruchliwymi brwiami. Niesamowity mężczyzna.
No i grubo ciosany Tomek Dakowicz.

Cóż za mężczyźni... aż zazdrość i zapadnięte głeboko pod ziemie poczucie własnej wartości każą mi nigdy nie ujawniać się zewnętrznemu światu, a - w szczególności - kobietom. A nuż któraś była w Białymstoku i widziała któregoś z tych połbogów?

Ej, wyluzuj ziąąąą. Nie każdy się rodzi Tobą. To, iż urodziłeś się genialnie piękny, genialnie inteligentny, genialnie mądry i genialnie geanialny nie może powodować u Ciebie braku szacunku i skłonności do wyśmiewania się z "tych gorszych". A i każda dziewoja wie, że połykasz wszystkim eeee wszystkich "mężczyzn"...