Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia facetów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
nie mysla.
easy.
mozna z tego wywnioskowac smieszna i skadinad absurdalna teze, ze kobiety mysla
zdarza sie.
jakies argumenty?
myślą, myślą
pytanie tylko: o czym
Cytat:myślą, myślą
pytanie tylko: o czym

jakas normalna sie ostatnio zrobilas, az nie poznaje kolezanki (;
zdaje ci się
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nieprawda
faceci sie kieruja cyckami, co tu pojebanego/dziwnego?

nie wiedzialam, ze Keira ma cycki
ja mowie o kobietach ktore istnieja : - )
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nieprawda
faceci sie kieruja cyckami, co tu pojebanego/dziwnego?

jako, ze chlopy nie maja cycow, to nie mozemy sie tym "kierowac", wiec nie wiele nam pozostaje Laughing , wiec chyba stad te inne gusta(?)
KlaudiaVanKilmister napisał(a):wiec nie wiele nam pozostaje

a meskie tylki to co? Big Grin
szczerze powiem to jest rzadkosc. niewielu ma dobry tylek i ladne nogi Sad Crying or Very Sad Laughing zazwyczaj to sa takie "nogi-zapalki" i jakby nie mieli tylka, albo z jakimi grubymi udami i dupa na 5 m2(kwadratowych).
Valhalla napisał(a):a meskie tylki to co? Big Grin
ekhem... oni mają też takie coś z przodu to znaczy niektórzy, bo 99% to pizdy
nie, nie chodzi mi o klate
niżej
[Obrazek: redface1.gif]
tylo nistety prawdopodobnosc zobaczenia "takie coś z przodu" kiedy np, idziesz po miescie jest bardzo mala. za to "wielkich" dekoltow i stringow, ktore wylaza zza zbyt obcislych biodrowek, jest pelno. Tongue no i taki z tego chuj.
KlaudiaVanKilmister napisał(a):tylo nistety prawdopodobnosc zobaczenia "takie coś z przodu" kiedy np, idziesz po miescie jest bardzo mala.
korwa, dziewczyno, nigdy nie czekałaś z niecierpliwością na rozpakowanie prezentu gwiazdkowego?
Cytat:no i taki z tego chuj.
właśnie {:
-Rene- napisał(a):
KlaudiaVanKilmister napisał(a):tylo nistety prawdopodobnosc zobaczenia "takie coś z przodu" kiedy np, idziesz po miescie jest bardzo mala.

korwa, dziewczyno, nigdy nie czekałaś z niecierpliwością na rozpakowanie prezentu gwiazdkowego?
nie, bo zqwsze wiem ,co dostane ( nie, nie chuja w czekoladzie).

-Rene- napisał(a):
KlaudiaVanKilmister napisał(a):no i taki z tego chuj.
właśnie {:
a no.