Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia facetów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
eee no ja rozumiem ze sama nie blyszcze intelektem, ale jak dla mnie facet musi byc inteligentny.
JAKA SZKODA ZE JESTEM TYLKO PRZYSTOJNY
cholera no. i co teraz?
no nie wiem, wszystko w Twoich rękach
jesli nie jestes pustym lalusiem, to da rade.
Keesha napisał(a):jesli nie jestes pustym lalusiem, to da rade.
hahaha
no nie wiem, nie mnie oceniać
HAHAAHHHAHHA
no bo liczy się wnętrze i poezja, a nie pusty wygląd, men.
mnie tez nie. IMO zeby ocenic, czy ktos jest pustym lalusiem, trzeba takze wiedziec, jak ten ktos wyglada.
żeś dojebała jak Kamil kolarzówą.

[Obrazek: 0003879803078_215X215.jpg]
Eulogy napisał(a):no bo liczy się wnętrze i poezja, a nie pusty wygląd, men.
ale ja znam wiersze i w ogóle.
Keesha napisał(a):mnie tez nie. IMO zeby ocenic, czy ktos jest pustym lalusiem, trzeba takze wiedziec, jak ten ktos wyglada.
no całkiem niewykluczone. Ale to raczej wiesz, musielibyśmy się lepiej poznać bo tak to ja zbyt nieśmiały i ostrożny jestem. Tak chyba.
Zaraz mnie keltuz sprzeda na redłacza albo na milicje pod zarzutem gróźb karalnych, ja się boje.
wlasnie dlatego ze liczy sie wnetrze i poezja na wstepie zostalam poproszona o zdjecie tak?

ej 13 dni sie juz znamy.
[Obrazek: sunset7.jpg]
Keesha napisał(a):wlasnie dlatego ze liczy sie wnetrze i poezja na wstepie zostalam poproszona o zdjecie tak?
to on napisał, nie ja.

Keesha napisał(a):ej 13 dni sie juz znamy.
a z keltuzem znam sie ok 1400 dni i jakoś ani nie dałem mu swoich zdjęć ani się nie umówiłem na randkę.
Musisz być lepsza niż on.
tzn jesteś z założenia, każdy jest, ale to była tylko taka figura retoryczna
Ona nie zna Keltuza. Błąd formalny.
wyszedłem z założenia że keltuz może służyć jako chujowy przykład w każdej dziedzinie, niezależnie od stopnia osobistej z nim znajomości.