Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia facetów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hehe, sprawdziłem, bo mnie to zaintrygowało, jednak to musiało się o niego rozchodzić. Dziwna sprawa. Choć tu już wygląda trochę "korzystniej". http://www.siliconera.com/news/0606/dslitehw02.jpg
moze byles pijany?
musiales, skoro tak pomyslales Tongue
Ja wiem o co Ci chodzi Warsadal. On w filmach jest zawsze taki zbuntowany, mroczny i wrażliwy zarazem Confusedhock: . Na pewno kulawy nie jest. Ale i tak mi się nie podoba. A jego zakola mówią same za siebie.
karakas napisał(a):. On w filmach jest zawsze taki zbuntowany, mroczny i wrażliwy zarazem
szczególnie w "Imię rózy", gdzie grał mnicha, który zapinał fajną wieśniaczkę.
lepszy byl ten co 'sie utopil' (;
buehehehe
balzac napisał(a):szczególnie w "Imię rózy", gdzie grał mnicha, który zapinał fajną wieśniaczkę.

Tamte wieśniaczki nie mogły być fajne bo na bank się nie myły i śmierdziały.
karakas napisał(a):Ja wiem o co Ci chodzi Warsadal. On w filmach jest zawsze taki zbuntowany, mroczny i wrażliwy zarazem Confusedhock: . Na pewno kulawy nie jest. Ale i tak mi się nie podoba. A jego zakola mówią same za siebie.
To może być to w sumie. Właściwie idealny opis jego roli w "Tajnej broni", właśnie na tym filmie podłapałem te schize.
Tego nie widziała. Brzmi interesująco. Dobra. Ide spać. Jutro postaram sie wam znaleść prawdziwego mężczyznę(chociaz jak Was młody Till Lindemann nie podnieca, to chyba sie nie dogadamy Crying or Very Sad ).
Valhalla napisał(a):mry (;

[Obrazek: aamon_amarth-022.jpg]
Po gębie widać że metal. Dużo metalu.
po gebie to widac, ze przystojny. W dodatku ma moj ulubiony kolor wlosow Tongue
nie to żeby lans, ale coś jak mój, ten tego, wiesz
Oj, gębę to ma ciężkim dłutem ciosaną Tongue
bo ona lubi troglodytów
no, a on ma brodke w ksztalcie mlota thora Tongue
lubie dlugowlosych, a to roznica Surprised
on ma bródkę w kształcie dreda z dupy. A długie włosy nie przeszkadzają mu wcale w posiadaniu brutalnego paciaka