odwal sie od warkoczyka panie blondynie

nie kumam czemu faceci zawsze sie napinaja jak durni jak sie powie o ktorymkolwiek innym, ze jest przystojny. Nie moja wina ze mam taki gust ;]
ja "napinam się jak durny" dla samej zabawy, żeby poczytać jak go bronisz. Z reszta przyganiał kocioł garnkowi, ja sam też raczej ork jestem.
prawda jest taka, ze w zyciu faceci sie nie napinaja dla samej zabawy ;] jakies wybujale ego i te sprawy.
wiem, ze jestes. i dlatego Cie lubie, nie? :>
Valhalla napisał(a):nie kumam czemu faceci zawsze sie napinaja jak durni jak sie powie o ktorymkolwiek innym, ze jest przystojny. Nie moja wina ze mam taki gust ;]
Ej, ej, spadaj

Przecież sam podałem przykład faceta, którego mogę uznać za przystojnego (inna sprawa, że zmieniłem zdanie, kiedy zobaczyłem jego zdjęcia) i na pewno nic bym nie powiedział, gdybyś wkleiła tu foty jakiegoś Clooney'a, Costnera czy innego Willisa, ale po prostu nazwanie tego gościa z żelastwem na twarzy "przystojnym", to jak powiedzieć, że Fiat Multipla to fajna bryka.
nie no, dobra fura. wiesz.... pakowna i w ogóle
buhahahahahahhahahahahahha
warsadal napisał(a):ale po prostu nazwanie tego gościa z żelastwem na twarzy "przystojnym"
dla mnie jest meski

dla Ciebie nie musi. Mam sredniowieczny gust. I na pewno wole takiego faceta niz jakiegos zelusia-modelusia.
warsadal napisał(a):to jak powiedzieć, że Fiat Multipla to fajna bryka.
no sorry, ja wole audi, fordy i peugeoty. Czyli jak wyzej. Sa laski, ktore maja kisiel w gaciach na widok di caprio, to czemu ja nie moge miec na widok wykolczykowanego, dlugowlosego blondyna? ;] Ciagnie swoj do swego i tyle

Valhalla napisał(a):Mam sredniowieczny gust
przeca ten facet z żelastwem na twarzy to heretyk. na stos!
IX-XI wiek, wikigowie, maj dir (;
niech Ci będzie. akurat wybrałaś rejon za zimny dla Watykanu.

2 strony pierniczenia o jednym facecie, wstyd!

wybralam to, co lubie ->
![[Obrazek: e1eeff9ed15f1973.jpg]](http://images4.fotosik.pl/88/e1eeff9ed15f1973.jpg)
wolin 2006

ten co stoi to moj najlepszy przyjaciel, a to co siedzi do wojciech zwany bobrem. a ja to ja. ryja wykrzywilam hehehe
edit:
Igor tez fajny, ale zonaty i dzieciaty
![[Obrazek: igor.jpg]](http://www.tryglaw.org/grafika_trzyglow/druzyna/igor.jpg)
Valhalla napisał(a):ten co stoi to moj najlepszy przyjaciel, a to co siedzi do wojciech zwany bobrem. a ja to ja. ryja wykrzywilam hehehe
a ta kobita w prawym gornym rogu?