Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zdjęcia facetów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
no widzisz Pearl a ja u facetow to pierwsze co, to na tylek patrze. Brutalnie Surprised
poza tym dlugie wlosy to moj fetysz xD
Hihi. Mnie się podobają męskie dłonie, bo są takie fajne, duże (przeważnie) Wink No i jednak wolę krótsze włosy, bo lepiej się je czochra ;] Hyhy.
meskie tylki lepsze ;P plus fajna klata, dlugie wlosy i ladne oczy i jest git ;P
Pearl napisał(a):wolę krótsze włosy, bo lepiej się je czochra

Cho sie poczochramy!
Ja nie mam krótkich włosów, przykro mi Wink
sylvicious napisał(a):[Obrazek: fotogaleria1_img203.jpg]

Wbrew pozorom to nie jest moje zdjęcie.

ubaw_po_pachy
Pearl napisał(a):No i jednak wolę krótsze włosy, bo lepiej się je czochra
najlepiej to się czochra bobra. Mogę pomóc Ci spróbować
Obejdzie się.
Pearl napisał(a):Nie patrzę ludziom na tyłki. Na nogi tym bardziej.

No to żałuj, jest na co popatrzeć, czasem.

Pearl napisał(a):Chodzi mi o to, że w pierwszej chwili można pomyśleć, iż jest to kobieta. No bo jednak długie włosy noszą przeważnie laski Smile Takie małe wyjaśnienie.

Kurde, no to musi mieć wtedy bardzo liche bioderka i generalnie być bardzo kobiecy.
Sylvicious fota na miare Jana III Sobieskiego Big Grin
a faceci to niech sie tu lepiej nie wypowiadaja Surprised nie znacie sie i tyle muhyhyhy xD
Jak można się nie znać na samych sobie.
normalnie. Macie wypaczony gust, ot co.
btw. Jan III Sobieski to imo najbardziej zajebisty krol jakiego mielismy Surprised
Valhalla napisał(a):a faceci to niech sie tu lepiej nie wypowiadaja Surprised nie znacie sie i tyle muhyhyhy xD
powiedziała ta, co nie wypowiada się w temacie o kobietach
o sorry ja powrzucalam fotki lasek a nie pieprze bez sensu Surprised w waszym przypadku to nie wyjdzie bo pomysle ze geje jestescie Laughing