Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubiony browar
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Browar to siki, najlepsze jest dobre, lekkie winko, np. Wloskie, Bulgarskie
Tatiana napisał(a):Browar to siki, najlepsze jest dobre, lekkie winko, np. Wloskie, Bulgarskie
chyba kpisz... Browar the best .. Najlepsze : Tyskie , Warka ,Żywiec , Tatra Mocna , Lech był dobry ale teraz to syf...hmm no i moze jeszcze Haineken...
Zywiec byl dobry ale teraz to syf. Okocim, Lezak- syf. Warka strong gnojowica Smile
Dobre sa Lech, Tyskie, Tatra, Debowe.
z Tatrą jak z winem.jest dobra bo jest dobra i tania Big Grin
Jak kiedyś piłem piwo to głównie Tyskie, Dębowe, Dojlidy, teraz nie piję nic.
1. Pilsner Urquell
2. Żywiec
3. Carlsberg

I okazyjnie STAROBRNO Tongue Big Grin
Tyskie, Heineken a i Lechem nie pogardze, oczywiscie najlepiej smakuje zimne, prosto z nalewaka w pubie Wink

Hair of the dog napisał(a):jak juz pifko to redds i gingers (ale musi byc BARDZO zimne)
to nie piwo Evil or Very Mad Wink
ale dobre gdy gorąco.
Gdy jest goraco, kazdy zimny napoj dobrze smakuje Wink Chociaz nie do konca, bo ja tam Gingersa i jemu podobnych nie lubie niezaleznie od warunkow atmosferycznych Big Grin
varduum napisał(a):
Hair of the dog napisał(a):jak juz pifko to redds i gingers (ale musi byc BARDZO zimne)
to nie piwo Evil or Very Mad Wink
I za to właśnie redds ma u mnie dużego plusa. ;]
Gingers? Błeee.. toż to profanacja piwa! Jak można robić piwo z jakimiś chemicznymi barwnikami, aromatami i ch*j wie z czym jeszcze? Laughing Normalnie tragedia.. Big Grin a redds malinowe :? no comments
gingers? redds? a fuuuuuuuj :? carlsberg i okocim mocne przed religią ROOOOOX Laughing no ale oczywiście najlepsze jest lane w pubie z fajną atmosferką Smile
Ja do tej pory nie mogę patrzeć na browa po imprezie z początku listopada Wink Musiałem się kurewsko zatruć Smile

PS: Abstynentem nie jestem - przerzuciłem sie na wino Wink
Ostatnio co najtansze,.. phi!

http://www.acrid.texasnet.pl/screeny/IMG_0279.JPG

Gingers kolegi, uwaza ze jest on jak naga dziewica Big Grin Ludzie to maja powalone,.. Laughing
nic nie przebije wina granat. jeszcze rok temu było za 1.80 ;]
btw. dzisiaj grałem na dworze przy 0 stopni kolendy z kumplem z zespołu i chórkiem. po 2 godzinach nie mogłem utrzymać pałek w rękach a on się bał, że mu dłonie do strun przymarzną. Nie polecam grania na mrozie ;]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18