Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubiony browar
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Ja mam swoje ulubione ale właściwie to pije wszystko co mam pod ręką!! (albo na co mnie stać)
MOLLY napisał(a):MOCNE DĘBOWE,HEINEKEN, PILSNER..mryyyy

Heineken od swieta, bo cos drogi jest Smile a Pilsner w Czechach Smile
Warka Strong oraz Tatra mocna
Ulubiony browar , biorąc pod uwage wzgledy ekonomiczne : Bercik , Bizon , Karlik , Karpackie Super mocne Laughing
A ogólnie to wymiata : Dog in the fog oraz Złoty Bażant Big Grin
Karpackie mocne
Choronzon napisał(a):Ulubiony browar , biorąc pod uwage wzgledy ekonomiczne : Bercik , Bizon , Karlik , Karpackie Super mocne Laughing

A piłeś kultowy śląski browar SUPER PIWOSZ 1.35 Zł/butelka(!)

Anonymous

Tomash napisał(a):
Choronzon napisał(a):Ulubiony browar , biorąc pod uwage wzgledy ekonomiczne : Bercik , Bizon , Karlik , Karpackie Super mocne Laughing

A piłeś kultowy śląski browar SUPER PIWOSZ 1.35 Zł/butelka(!)
ale drogo Angry w "championach" są "DONERY" w promocji 0.99zł za puszkę 0.5l Laughing
No ale SP jest w BUTELCE, poza tym to najprawdziwszy KVLT, bo wbrew pozorom to jest całkiem smaczne, że nie wspomne już o tym, że to jeden z niewielu browarów, który jest produkowany wg. starych receptur... nawet Leszek Miller jak był w Zabrzu to go skosztował i stwierdził że dobry Angry

No i ta NIEPOWTARZALNA ETYKIETA...EH Big Grin
Najlepszy Lech i Tyskie.
Zywiec syf.
Kto pje warke strong ten ciota i pedal, bo to babskie piwo.
Odpierdzieliło Ci?! Żywiec wymiata Mad Lech i Tyskie to przynim mocz, nie inaczej :!: natomiast co do Warki to pełna zgoda Tongue tyle że zauważ że kobiety też piją pivo Laughing
to piwo jest lepsze....a nie bo to...a ja ci zajebie bo tamto jest the best!

rzecz gustu i tyle Rolleyes
LCF napisał(a):Najlepszy Lech i Tyskie.
Zywiec syf.
Kto pje warke strong ten ciota i pedal, bo to babskie piwo.
Z tym żywcem to się w 100% zgodzę, rozwodnione szczyle <bałta>

Ale Warka Strąg Angry na kaca najlepsza: smaku nie czuć (zaleta), a działa (kolejna zaleta)
Nie kryje ze dawniej bardzo lubilem Zywca. Ale pewnego dnia stwierdizlem ze stal sie bardzo rozwodniony i chujowy w smaku, a jedzie w zasadzie tylko na marce. Dlatego tez przestalem pic te siki. Jak ktos pije rzadko to pewnie nawet nie poczul roznicy.
A pil ktoś Mega Vata?? 10% piwo mocniejsze od Ciebie -tak wygląda napis na puszce!!
Smakuje jak zapijana piwem wóda!! - Zajebiste!!!
Wypiłem 3 i byłem potarzany!!
Abadon napisał(a):A pil ktoś Mega Vata?? 10% piwo mocniejsze od Ciebie -tak wygląda napis na puszce!!
Smakuje jak zapijana piwem wóda!! - Zajebiste!!!
Wypiłem 3 i byłem potarzany!!

hehehehhe Big Grin to tak jak VIP czy innyHammer Smile a co do tego Żywca - być może, ale z drugiej strony, u nas(Śląsk) w każej knajpie jest lane Tyskie, tyskie, tyskie, czasem jeszcze tyskie, no i Lech Laughing więc po prostu mam już ich serdecznie dosyć
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18