Hm... no fakt, że nie napisałem jak to wyglądało. No i tego, że 5min liczyli kasę, czy im wystarczy
To raczej typowy żart sytuacyjny, kiepsko brzmi opisywany

No już wyjaśniłem... ale nie pisałem że to będzie śmieszne, tylko że fajne

hym... a ja wczoraj wypilem sobie piwka dla odmiany...
na rozgrzewke bylo karpackie super mocne (mocne i nawet smaczne)
potem byly dwa żubry... piwo jak piwo... nawet dobrze wchodzilo
no i na koniec lech, i przyznam ze to ostatnie wydalo sie najlepsze.. nie wiem czy dlatego ze bylo 4 ale jakos tak najlepiej smakowalo...
no i koniec relacji... bedzie wiecej takich ^^
aXe Rose napisał(a):warsadal napisał(a):3ld4r napisał(a):Fajna akcja ostatnio była na imprezie...
Kończą się trunki, koledzy wybierają się do sklepu całodobowego, wchodzą (kompletnie najebani) i jeden z nich mówi:
- Ekhm... ekhm... jaka jest najtańsza wódka?
- Niagara, 18zł/0,5l.
- Ekhm... to my poprosimy dwie 
NO NIE, meeegalol, bueheheheheh !!!! Kurna, o co chodzi? 
Od godziny zastanawiamy się nad tym z Valhallą 
panowie, za slabo myslicie- chlopcy, choc mieli kase na drozsza vodke, woleli kupic dwie tanie- ot, cala filozofia

hmm, wydawalo mi sie ze nie jestem facetem..

ale co tam

a niech tam, nie bede taka zla

Ja najbardziej lubie Lech Mocny i Lech Pils,nie pogardzę też Tyskim

Jak byłam mała to lubiłam Warkę,Heweliusze i takie tam

A pił ktoś z was może takie cudo:
?? bo nazwa jest zachęcająca

Ja pilem, w puszcze i w butelce. Zalezy na jaka partie trafisz, niektore zajezdzaja tak bryna, ze szok. Przynajmniej takie butelki mozna bylo spotkac w Tyskim Realu, gdy cena tego cuda wynosila ponizej 2PLN.
Reasumujac, wypic sie da, ale znam przypadki gdy ktos dorwal ledwo 3 butelki i mial dosc na caly dzien.
Acrid napisał(a):Ja pilem, w puszcze i w butelce. Zalezy na jaka partie trafisz, niektore zajezdzaja tak bryna, ze szok.
No to trza spróbować

Ja z "dobrch i tanich" polecam leader priceowe "Dragon mocne" i "1410" oraz niesamowite Krugery z biedronki - 85 gr za BUTELKE. Natomiast nie polecam vipów, chyba że do czyszczenia roweru
Dla mnie tyskie rzadzi

haineken tez dobre

a tak ogolnie to jak nie mam kasy to kazde wypije

Piwko piwko UWIELBIAM piwko

statekx napisał(a):Dla mnie tyskie rzadzi 
Panieee daj pan spokój

Tyskie jest przereklamowane IMO. Nie ma to jak Żywiec i Dębowe