Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Ja rowniez, chociaz zauwazylem ze piwem to sie raczej w moim przypadku nie da najebac, bo zanim wypije za duzo to mi po prostu przechodzi ochota na to aby pic dalej. Dla mnie optymalne to 3-4, w zaleznosci od nastroju (czasem 2 jak mam kiepski humor i nic mi ise nie chce).
=Sat= napisał(a):ja lubię sie zdrowo najebać. nie ma co.

Ja też , ale nie po mojej ostatniej przygodzie , nie pijam już jak jestem na rowerze.Podczas "powrotu" z drobnej libacji , jadac na rowerze miałem drobny wypadek ,złamany nos , rozwalone ręce i nogi ,stara mnie w domu nie poznała .
Ale ogolnie browary rządzą ,nie pijam wlaściwie nic innego , 6 , 7 to liczba optymalna

6 to ja raczej nie wypije, bo po prostu przy piatym trace smak i w zasadzie ochote na picie tego. Piwo jest dobre w smaku, ale nie do najebywania. Do najebania najlepsza jest wodka.
Cytat:Do najebania najlepsza jest wodka
Żubrówka z sokiem jabłkowym

Albo wsciekłe psy

dobrego piva nigdy za wiele

po pieciu jest w sam raz

co do vodki to staram sie nie pijac, bo niezbyt ja lubie, a jak cos to jakas wisnioweczke. wchodzi jak w maslo

Ja zazwyczaj jak coś pije to nalewki - dobre, bo tanie

"Nalej szybciej bo się ściemnia."
Najlepiej sobie walnąć 6-8 kieliszkoof Bolsa ze znajomymi... Humorek jest, zero rzygania

dobre wino jest dobre bo jest dobre i tanie
Wina do najebania sie są najlepsze!!
a ślepe psy piliście kiedyś?

heee?
ja tylko wodke SYBIR

Fajna akcja ostatnio była na imprezie...
Kończą się trunki, koledzy wybierają się do sklepu całodobowego, wchodzą (kompletnie najebani) i jeden z nich mówi:
- Ekhm... ekhm... jaka jest najtańsza wódka?
- Niagara, 18zł/0,5l.
- Ekhm... to my poprosimy dwie

3ld4r napisał(a):Fajna akcja ostatnio była na imprezie...
Kończą się trunki, koledzy wybierają się do sklepu całodobowego, wchodzą (kompletnie najebani) i jeden z nich mówi:
- Ekhm... ekhm... jaka jest najtańsza wódka?
- Niagara, 18zł/0,5l.
- Ekhm... to my poprosimy dwie 
NO NIE, meeegalol, bueheheheheh !!!! Kurna, o co chodzi?

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18