Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Co poprawia wam humor , jeśli macie kompletnego doła, nie macie ochoty nic robić, macie totalną depresje...

jeszcze nie miałem takiej sytuacji...
koncert

spotkanie ze znajomymi, wielki kubek jogurtu...

ale rzeczywiście mi humor najlepiej porawia metal + rysowanie ;] ćwieczenie w mniejszym stopniu też
hyhy
sie wykarze mala dojrzaloscia... % mi poprawiaja humor..
jesli nie % to spotkanie ze znajomymi, gotowanie (bez komentarzy prosze)... no i chyba tyle..
oo i jak ktos o mnie pamieta to mi poprawia humor ^^
Nie napiszę, bo sie ktoś obrazi =] Ale jest taki jeden zespół ;]
Mnie poprawia humor alkohol, fajki, Venom/Meta/Kat/Gn'R/Testament/Mayhem/Emperor/Dire Straits z głośnością na maxa i łojenie w gitarę
Carlos Adolfo Dominguez - B.O.O.B.I.E.S....
Buahahaha,.. <szyderczy smiech>
mi swietnie poprawia humor czytanie idiotycznych postow niektorych ludzi na tym forum
Hethell napisał(a):mi swietnie poprawia humor czytanie idiotycznych postow niektorych ludzi na tym forum
Masz rację - zapomniałem o tym napisać

mnie pomaga Gotterdammerung - moj miecz ;]
aXe Rose napisał(a):Hethell napisał(a):mi swietnie poprawia humor czytanie idiotycznych postow niektorych ludzi na tym forum
Masz rację - zapomniałem o tym napisać 
O to właśnie między innymi

No i oprócz tego piwo ze znajomymi, moja gitara, dobra muzyka. Miło też się robi jak ktoś sobie o mnie przyppomina
A tak poza tym to ja nigdy w życiu nie miałem depresji i totalnego doła.

Najważniejsze - sygnał na komórkę od takiej jednej poprawia mi humor o 180 stopni

I vice versa - jak choćby jednego wieczoru sygnału nie ma, to jestem smutny.
Spacerek z długowłosym facetem

Kawa Nescafe,do tego czekolada i dobra książka lub komiks.A najczęściej dobra muza.

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12