Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co poprawia wam humor
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Zginiesz czy ci sie to podoba czy nie... coś cie jednak zabije (chociażby starość czy choroba)
Krokus napisał(a):Prawde, ale...pierwszy lepszy przykład: Jacek Kaczmarski, 47 lat zmarł na raka krtani. Chyba nie muszę dodawać jaka była jego przyczyna..

przyczyna genetyczna. jak nie na raka krtani, to na raka odbytu albo prostaty by wykitował. proste.
w temacie jest co poprawia wam humor, a smierc Jacka Kaczmarskiego z pewnoscia do tego nie nalezy...
qsiarz napisał(a):w temacie jest co poprawia wam humor, a smierc Jacka Kaczmarskiego z pewnoscia do tego nie nalezy...

za to śmierć papaja zajebiście poprawiła humor
KelThuz napisał(a):za to śmierć papaja zajebiście poprawiła humor

Co fakt to fakt. Chociaz ta posmiertna szopka to juz mnie zaczela powoli wkurwiac.
Jak mi się humor psuje to pije z przyjacielem. A jak nie ma co pić, to słucham sobie Erica Claptona i Phila Collinsa na przemian z Soilworkiem i Type O Negative. Wtedy jestem już tak zmiksowany emocjonalnie, że nie myślę o popsutym nastroju Smile
KelThuz napisał(a):za to śmierć papaja zajebiście poprawiła humor

pffff.... :? no tak. zdechnij panie KelThuz, bardzo prosze. albo po prostu przestań pisać głupie posty. bo widze, ze chcesz tu troszke ludzi poobrazac, albo nie wiem, sklonic do zawzietej dyskusji nad twoja osoba.

Co mi poprawia humor? To zależy od sytuacji.

Arrow herbatka,
Arrow komputer,
Arrow koncerty (pogo.... Big Grin )
Arrow dobra książka,
Arrow ciekawy film w Tv,

Jeśli jednak mam doła to nic mi nie pomoże, to po prostu musi samo przejść. o! i już.
Kobiałka,dziołcha,dziewczyna,oblubienica,wybierzcie sobie
Ostatnio humor mi się poprawia jeśli pomyślę sobie o kimś Smile O kimś bardzo, bardzo fajnym. Ehm, zresztą nevermind. Ale w sumie jakoś nie mam powodów do złego nastroju. Choć w czwartek zebranie, a moje oceny wołają o pomstę do nieba Wink
A mnie się ostatnio psuje, jak o kimś fajnym myślę... Sad
Tjaa..gdy pisałem ostatniego posta do tego tematu jeszcze poprawialo mi to humor...teraz już nie Crying or Very Sad (jka wiele może się zmienić przez kilka godzin) Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Dementor napisał(a):Tjaa..gdy pisałem ostatniego posta do tego tematu jeszcze poprawialo mi to humor...teraz już nie Crying or Very Sad (jka wiele może się zmienić przez kilka godzin) Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Skąd ja to znam... jeszcze niedawno fruwałem ze szczęścia... teraz mam ochotę coś rozpierdolić.
Czyli podsumowując....:ŻYCIE JEST DO DUPY!!! (i DÓŁ...najpowszechniejsza chyba dolegliwość mlodzieży w Polsce) Evil or Very Mad
Cóż, jak to gunsi podsumowali:

"She loved him yesterday; Yesterday's over, I said okay - THAT'S FUCKIN' ALLRIGHT!! Sad "

Tylko chujowo, że po pół roku bycia razem wszystko jebnęło w kalendarz, i nawet nie wiadomo, dlaczego Sad Sad Sad
aXe Rose napisał(a):Tylko chujowo, że po pół roku bycia razem wszystko jebnęło w kalendarz, i nawet nie wiadomo, dlaczego Sad Sad Sad

najgorsze ze nie wiesz dlaczego...
uniknalbys powtarzania tych samych bledow - jesli oczywiscie jakies byly
bo bywa ze ty jestes ok a ona i tak ma to gleboko w d...e

a humor mi poprawia moja kobieta, browar, karty, i gabba/hardcore do 9 rano 8) (nie wszystko na raz oczywiscie) Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12