Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co poprawia wam humor
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Spacerek z długowłosym, miłym, inteligentnym i przystojnym facetem to dopiero coś... Big Grin
metaltears napisał(a):Spacerek z długowłosym, miłym, inteligentnym i przystojnym facetem to dopiero coś... Big Grin

Oo tak.. w piątek miałam przyjemność z takim być Smile
Szkoda, że tylko 3 godzinki, ale i tak humor miałam wybitnie świetny Laughing
Humor poprawia mi to forum, a szczególnie takie durne tematy.
deathlessSurprisedj pewnie ze tak ! Laughing
axe rose: nie ma sprawy daj numer bede ci puszczac sygnaly kazdego wieczora Big Grin
a tak po za tym to humor jeszcze mi poprawia czekolada, kawa, przyjaciele , ukochana niebieska teczka ,i jakas optymistyczna muzyka
a mi humor poprawia herbata Saga Tongue tyle w tym temacie Wink
Lech napisał(a):a mi humor poprawia herbata Saga Tongue tyle w tym temacie Wink

Herbata jest dobra na wszystko.
Big Grin
Szczególnie z rumem.
Mi humor poprawia widok zenskiej, nagiej pupci.
A takze kazda zla wiadomosc z obozu katolickiego wroga.
mi humor poprawia widok "idiotów" z mojej ulicy, którzy znów zapieprzyli wózek z Tesco i się bawią. Również muzyka, dobry film z gatunku horror, słuchanie solówek kumpla, ewentualnie spotkanie z przyjaciółmi bądź całkowicie samotna, kilkugodzinna wycieczka. Obowiązkowo na piechotę. Smile
Jak mam chandrę, to raczej nic konkretnego nie jest w stanie poprawić mi humoru. To po prostu musi samo przejść.
a mi dobra muzyka no i przeszkadzanie swoim spiewem na lekcji angielskiego Smile
zdecydowanie jedzenie czekolady Laughing
Co mi poprawia humor?

www.mpo.com.pl

i

"The Key" Nocturnusa, to działa zawsze i wszędzie
nic, ostatnio zupełnie nic... jakaś znieczulica czy cuś na wszystko... :?
...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12