Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co poprawia wam humor
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
jak nie mam humoru to odpalam jakis teledysk Immortala, puszczam płytke Finntroll i kręce beke przez godzine Big Grin
pepin napisał(a):jak nie mam humoru to odpalam jakis teledysk Immortala, puszczam płytke Finntroll i kręce beke przez godzine Big Grin

No patrz, ja też Big Grin
Życie wcale nie jest do dupy.
jest piękne Smile
Tylko trzeba czekać :]
deathless napisał(a):Życie wcale nie jest do dupy.
jest piękne Smile
Tylko trzeba czekać :]

O to, to to Big Grin Trzeba się cieszyć życzniem a nie malkontencić ciągle Big Grin

Mnie na przykłąd humor poprawia też czytanie takich optymistycznych postów Tongue
Mi humor poprawia sensimilla, dobra muza, widok mojej babci jak sie pyta czy bylem u spowiedzi Big Grin
Wszelkie kawały, ukochany zespół/zespoły i telefon Confusedhock: oczywiście chodzi mi o chłopaka, bo gorzej dla niego jak nie zadzwoni-wtedy go męcze sms'ami i koles nie ma wyjscia Laughing tylko, że ja lubie denerwowac ludzi-nic tak nie poprawia humor Laughing Aha trza brata pomęczyć Wink
Kocham takie długie i wyczerpujące spacerki po lesie, jak dzisiejszyTongue

I jak ludzki mi puszczają sygnała- wtedy wiem, że mnie kochają;]
deathless napisał(a):I jak ludzki mi puszczają sygnała- wtedy wiem, że mnie kochają;]

to zycze cie zebys nie zgubila komorki. zostalabys wtedy sama na swiecie... Laughing

machines are us Big Grin
seelenleib napisał(a):
deathless napisał(a):I jak ludzki mi puszczają sygnała- wtedy wiem, że mnie kochają;]

to zycze cie zebys nie zgubila komorki. zostalabys wtedy sama na swiecie... Laughing

machines are us Big Grin

Nawet nie wiesz, jak źle się czułam keidy raz jej do szkoły nie wzięłam.
deathless napisał(a):
seelenleib napisał(a):

machines are us Big Grin

Nawet nie wiesz, jak źle się czułam keidy raz jej do szkoły nie wzięłam.

wyobrazam sobie...
w taki to sposob technologia nas zniewala Angry
A mnie się humor poprawia, gdy uśmiechnie się do mnie pewna boska istota, którą poznałem w tamtym roku Big Grin
Rozmawiasz z bogiem? A ja myslalem ze go nie ma Sad
...
Teraz już chyba nic nie zepsuje mi humoru. Nie mam przejebane po zebraniu, za tydzien jadę na 3-dniową wycieczkę szkolną, wakacje się zbliżają i w ogóle jest zajebiście. Ale jak zwykle jeszcze bardziej poprawia mi humor muza i wspomnienia z różnych fajnych "akcji" Wink
Cytat:Rozmawiasz z bogiem? A ja myslalem ze go nie ma

To masz kiepskie zrodlo informacji. Wymien na lepsze.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12