Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co poprawia wam humor
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
^ Pan Kiel napewno
[Obrazek: wszebladgotowy2vh5.jpg]
Wczoraj w Sopocie skład był niepełny Laughing
nie szkodzi, publika i tak ich uwielbia Laughing
No widziałem, fajnie zagrali. Tradycyjnie przy Ymca ludzie poszaleli Smile
Eniłej, cytat z innego forum

Cytat:woskar pisał(a)):
Co do finansów o. Rydzyka - nie mam rzadnych danych, więc się nie wypowiadam. Wyłudzanie jest faktycznie paskudnym posunięciem (sam niestety w ten sposób straciłem bez mała 1300 zł, bo pewien człowiek wykorzystał moją naiwność), a z drugiej strony - to pieniądze tych ludzi i nic mi do tego, co oni z nimi chcą zrobić.

Czyżby ten jegomość później wcisnął na zadek skórzane nachy, wzuł glany, przyodział piracką koszulę i zarzucił skórzaną kufajke ? Laughing
^ trv
Tak ten. Dużo bleku, dużo defu, dużo dumu, na to sladż i okład z książki. Undergroundowo i romantycznie, jak sam skurwysyn.
co mi humor poprawia? [Obrazek: drap.gif] chyba tlen, bo zawsze gdy go wdycham to mi banan na mordzie sie maluje
A mi humor poprawia paczka żelek ewentualnie lizak (bez skojarzeń prosze), dobra muzyka, moje łóżeczko, wanna z gorącą wodą i dużą ilością piany, dłuuuugi spacer, wnerwianie innych i takie tam.
generalnie nic do ciebie nie mam, ale jesteś nowa i muszę cię ostrzec. przygotuj się na "falę krytyki" ze strony co poniektórych Wink
nie stresuj koleżanki ;P jak ma 15 lat to istny będzie ją dzielnie bronił przed złymi siłami forum ;>
Zawsze wszyscy mnie krytykują bo jestem małym świrem. I nie mam 15 lat Tongue Mam prawie 18, wiem, ciężko w to uwierzyć czytając moje posty^^
mysle ze istny tez jest w stanie obronić osiemnastki ;>
Kitty_Sweety napisał(a):Zawsze wszyscy mnie krytykują bo jestem małym świrem. I nie mam 15 lat Tongue Mam prawie 18, wiem, ciężko w to uwierzyć czytając moje posty^^

Teraz to koniecznie musisz zamieszkac ze mna. Mam dla Ciebie prezent i rzecz jasna mnostwo lizakow i zelkow.
Kitty z Seelenleib czeka Cie życie w głebi duszy :>
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12