Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Zauwarzylem ze nie ma tu tematu poswieconego grupie HammerFall czemu to

nikt o nim nie słyszał na tym forum ?!

zapraszam do dyskusji moze nie graja ambitnej muzyki ale jesli sa tu pochlebne zdania na temat Rhapsody

hock: to czemu by nie sprobowac z HammerFallem
ja nawet nie chce wiedzieć co tu się będzie działo
Cytat: jesli sa tu pochlebne zdania na temat Rhapsody
LOL
Bardzo lubię ten świetny, heavy metalowy zespół. Najlepsza płyta to jak dla mnie "Legacy Of Kings". Nie znam jeszcze nowej "Chapter 5". Zespół bardzo dobry, świetne melodie, świetne gitary, świetne solówki, wspaniały wokal Cansa. To dzieki HammerFall do łask powrócił melodyjny heavy metal i wiele legendarnych kapel się reaktywowało.
Bardzo lubie ten swietny, gejowski zespol. Najlepsza plyta to jak dla mnie kazda! Zespol genialny, zajebiscie melodyjny, no i przede wszystkim ladny wokalista, przystojni gitarzysci. Ah jakiz ten Cans ma glos, uwielbiam go! Nie znam jeszcze najnowszej plyty, ale musze poznac, bo dupcia mnie swedzi. To dzieki temu legendarnemu Hammerfall wiele innych, rwoniez legendarnych gejowskich kapel sie reaktywowalo. Kocham ich!
nie stwierdziłem ze zespoł jest swietny nawet napisałem ze graja mała ambitna muzyke uznalem ze jesli na tym forum rozmawiamy o power metalu to czemu by nie wspomniec i o nich
BTW czemu mam nie wspominac ?
no fakt, to Atreju napisal ze zespol jest swietny- sory. ale to nie zmienia faktu ze sluchajac trzech piosenek poznac zespolu sie nie da!
co do DB- po prostu Cie zaoraja

tu nie ma tolerancji dla lamuchow sluchajacych Burgerow

swoja droga sam nim jestem bo kilka plytek jak najbardziej mi sie podoba

eja jeszcze raz nei mowie ze znam 3 piosenki bo znam 3 plyty ich ale tylko 3 z calej ich kariery mi sie jeszcze podobaja

Ten zespół to TERAZ wiocha totalna, o ile jeszcze 2 pierwsze plytki jakos sie bronia(całkiem całkiem), to dwie nastepne sa slabe, a Crimson Thunder wrecz beznadziejny. Disko Polo w "metalowej" otocZce( NP. żałosne Hearts on Fire, po prostu disko polo). 5 płytki nawet nie chce sluchac, bo podobno trzyma "poziom" Crimson Thunder.Do muzyków i ich wyglądu nie oprzywiązuje uwagi, interesuje mnie muzyka, a ta IMO po LoK nie jest warta najmniejszej uwagi. Nie wiem co będziez nimi dalej, oby się rozpadli.

jedynie "Legacy of Kings" jest warta przesłuchania i jako tako im wyszła...
Jednym uchem wlatuje drugim wylatuje... posłuchać można, torsji po tym bynajmniej nie ma... przynajmniej nie są tak słodcy jak brutal grind true evil hordes typu Sonata Arctica, czy inne dupowate potworki, faktycznie "Legacy..." chyba najlepsze, jak dla mnie środek tabeli drugiej ligi, bez szans na awans

hmm jak dla mnie HammerFall jest po prostu nudny i tyle
Zalatuje gejostwem, i to nawet bardziej niż Rhapsody

hock:
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15