Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
e nie.....HF nie jest gejowski......on.....jest...hmmm...kobiecy??
buhahahahaahaha
Taki wdzianka jakie noszą te "chłopy" to normalnie szczyt pedalstwa!!
Abadon napisał(a):e nie.....HF nie jest gejowski......on.....jest...hmmm...kobiecy??
buhahahahaahaha
twoja stara szczyt pedalstwa
zobacz sobie klipy z wystepow kapel glamowych z lat 80, hehe najlepszy duet Friedman/Becker (Cacophony), te getry oraz miny puszczane podczas grania, to jest dopiero pedalstwo w czystej formie
KelThuz napisał(a):Abadon napisał(a):e nie.....HF nie jest gejowski......on.....jest...hmmm...kobiecy??
buhahahahaahaha
twoja stara szczyt pedalstwa
zobacz sobie klipy z wystepow kapel glamowych z lat 80, hehe najlepszy duet Friedman/Becker (Cacophony), te getry oraz miny puszczane podczas grania, to jest dopiero pedalstwo w czystej formie
A widziałeś Pretty Boy Floyd?

Cytat:twoja stara szczyt pedalstwa
to do mnie było??
Cytat:twoja stara szczyt pedalstwa
Forum atmosferą peemzetu przesiąka, ot co

Scully napisał(a):Cytat:twoja stara szczyt pedalstwa
Forum atmosferą peemzetu przesiąka, ot co 
nii, raczej rockmetal.pl

Kobiece ubrania to nosi Magnus i Anders... Może tam jeszcze Oscar w jakiejś zbroi wyjdzie na koncert ale Joacim i Stefan są normalnymi ludźmi...
Robson napisał(a):Kobiece ubrania to nosi Magnus i Anders... Może tam jeszcze Oscar w jakiejś zbroi wyjdzie na koncert ale Joacim i Stefan są normalnymi ludźmi...
Joachim to chyba sie uczyl takiego zawodzenia za młodu gdy uczęszczał do jesziwy
Hmm,Hłamerfol to dla mnie definicja ROTFL'a. Poczynając od iamege'u na muzyce kończąc.Te rycerskie zbroje ze sklepu z zabawkami po prostu wymiatają.W ogóle,prezencja naszych milusińskich to wypacznie True metalowej otoczki.Cans wyśpiewujący (a w tym wypadku,piejący)wojownicze teksty posiada uroczą ,,baryłę" zwisającą do kolan,a przygrywający mu Dronjak wygląda tak jakby większość swojego zycia spędził w obozie koncentracyjnym. Teraz muzyka.Generalnie,MEGA wieś. Dobre co najwyżej dla dzieci.Hłąmerfol posiada wszystkie grzechy neo poweru - naiwne melodyjki,wieśniackie na maksa teksty i image,refreny zainspirowane co ,,lepszymi" kawałkami Modern Talking i wszechogarniający patos/,,napuszenie"(posłuchajcie k@#$a,ManOwaR by zrozumiec jak nalezy tymi elementami operować).Co gorsza,gros kindermetali spuszczających sie nad twórczością Szwedów jest przekonana o tym iz, obcują z prawdziwym True metalowym zniszczeniem.Ehh...co zrobic,póki tak ,,rewelacyjne" gazety jak HMP bedą ich wychwalać pod niebiosa ten stan rzeczy raczej nie ulegnie zmianie.....HŁAMERFOL DO PIACHU!!!!
Hammerfall - owszem słucham. Ich image to mam szczerze w du**e i tylko podoba mi się to, co sami tworzą. Nie jestem może jakąś tam fanką, ale ich lubię i to nawet bardzo. Najnowsza płyta jest według mnie bardzo dobra i warta przesłuchania Np. takie utwory jak "Secrets", "Blood Bound" mają w sobie typowego dla Hammerfalla Poweru. Cała płytka jest w typowym dla niego brzmieniu.
A jak dla kogoś to "MEGA WIEŚ" to mnie to rybka, w końcu Hammerfall nie jest dla "true". Kwestia gustu - a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
Lilith napisał(a):Kwestia gustu - a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
Powtórzę to już chyba setny raz.To po jaką cholerę zakłądać fora muzyczne i się na nich wypowiadać??Chyba właśnie po to żeby podyskutować o muzyce i gustach poszczególnych użytkowników nie?
Alsvartr napisał(a):Powtórzę to już chyba setny raz.To po jaką cholerę zakłądać fora muzyczne i się na nich wypowiadać??Chyba właśnie po to żeby podyskutować o muzyce i gustach poszczególnych użytkowników nie?
Owszem fora są do wyrażania własnej opinii na temat danej muzyki/zespołu i prowadzenia dyskusji na ten temat. Ale przynajmniej ja nie mam zamiaru kwestionować tego czy ktoś lubi Np. Hammerfalla czy nie - tym bardziej ubliżać mu z tego powodu czy też próbować "nawrócić" za wszelką cenę. Jego gust jego sprawa nie?
Więc nie wnikam w gusta innych, bo mnie to gówno obchodzi - na forum wyrażam własną opinię nie podważam innych wypowiedzi - tym bardziej tych negatywnych, jeśli rzeczywiście widać, że ktoś ma jakieś mniemane pojęcie na temat danej muzyki/zespołu jest to zbędne.
A wracając do topicu to lepszymi płytkami według mnie są: "Renegade", "Crimson Thunder" czy też ostatnia "Chapter V- Unbent Unbowed Unbroken".
Moze tak- o gustach sie na pewno dyskutuje. Inna sprawa- w jaki sposob...
czyli podsumowując, Hammerfall to homoseksualna, anorektyczna wieś, a ich fani mają zjebany gust. Najlepsza płytka - Glory to the Brave.
ich teledysk, bodajze, Glory to the Brave - jeszcze bardziej utwierdzil mnie w przekonaniach, o ktorych wspomial kolega wyzej "Hammerfall to homoseksualna, anorektyczna wieś".
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15