Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: HammerFall
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
dla ciebie może i pierrdole, ale dla kogo innego może nie, bo co człowiek to inny gust a wiec i inny werdykt.
Cytat:dla ciebie może i nie moge no, ale dla kogo innego może nie,

Widze ,ze kolejny od Makumby.

Cytat:bo co człowiek to inny gust a wiec i inny werdykt.

Przy czym Twoj ewidentnie zjebany.
Ambivalent napisał(a):
Cytat:dla ciebie może i nie moge no, ale dla kogo innego może nie,

Widze ,ze kolejny od Makumby.

Cytat:bo co człowiek to inny gust a wiec i inny werdykt.

ej no bez jaj ale sam sie zastanawiam jak ja to napisałem Confusedhock:

EDIT: juz wiem...
z tego co wiem to Hammer to nie heavy tylko power :] ale moge sie mylic bo za zwyczaj nie szufladkuje nic tylko stwierdzam czy mi sie podoba czy mi sie nie podoba... A każdy ma inny gust i nie powinno sie go oceniac... Wielu luudzi ocenia innych po tym, czego sluchaja i jak sie dowiedza, ze to np. Nightwish to nagle przestaja lubic takiego kogos - CHORE, ale bardzo czesto spotykane...
Gaga napisał(a):z tego co wiem to Hammer to nie heavy tylko power :]

to znaczy ze nic nie wiesz i nie wypowiadaj sie w temacie
Dobra Wszebąd, cokolwiek powiesz - dla mnie Metal Church pozostanie heavy : ) Pieprzony ze mnie dyletant ale zawsze tak je traktowałem i tak już raczej zostanie.
Cytat:to znaczy ze nic nie wiesz i nie wypowiadaj sie w temacie

Nieinaczej, nie wiem, czemu ludziom power kojarzy się z pedalskim graniem i wiejskimi melodiami, a nie z melodyjnym thrashem, względnie epickim potężnym graniem, a nie jakimś pitu, pitu. Zaś właśnie za podręcznikowy power można by uznać MCh...
KelThuz napisał(a):

a to znaczy ze ty wiesz jeszcze mniej to tym badziej sie nie wypowiadaj, bo akurat ona słusznie prawi.
mieszne jest to, jak ignoranci sie zaperzają, gdy gadają bzdury.
ReTuRn napisał(a):

Nieinaczej, nie wiem, czemu ludziom power kojarzy się z pedalskim graniem i wiejskimi melodiami, a nie z melodyjnym thrashem, względnie epickim potężnym graniem, a nie jakimś pitu, pitu. Zaś właśnie za podręcznikowy power można by uznać MCh...

Przyzwyczaiłem się do mówienia że moje ulubione albumy heavy to "Heavy metal breakdown" i "Metal Church" więc już będę głupi przez całe życie, I guess.
To jest jeszczr pal licho. Ale nazywanie powerem jakiś bezpłciowych heacy to już duży błąd Wink
ReTuRn napisał(a):heacy

No, Hammerfall to jakaś heca : )
The Stig napisał(a):
KelThuz napisał(a):

a to znaczy ze ty wiesz jeszcze mniej to tym badziej sie nie wypowiadaj, bo akurat ona słusznie prawi.

ha ha ha ha łooo jezus
ReTuRn napisał(a):

ale po co ty pierdolisz i wymądrzasz sie skoro prawdziwi znawcy (nie ja nie ty i te całe forum bo tutaj sa same popierdólki) okreslają ich muzyke jako Power Metal.
The Stig napisał(a):
ReTuRn napisał(a):

ale po co ty pierdolisz i wymądrzasz sie skoro prawdziwi znawcy (nie ja nie ty i te całe forum bo tutaj sa same popierdólki) okreslają ich muzyke jako Power Metal.

o kurwa.

http://www.powermetal.pl/index.php?do=cz...3&fc_id=22
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15