01-29-2006, 09:56 PM
01-29-2006, 10:20 PM
Cytat:dla ciebie może i nie moge no, ale dla kogo innego może nie,
Widze ,ze kolejny od Makumby.
Cytat:bo co człowiek to inny gust a wiec i inny werdykt.
Przy czym Twoj ewidentnie zjebany.
01-29-2006, 10:30 PM
Ambivalent napisał(a):Cytat:dla ciebie może i nie moge no, ale dla kogo innego może nie,
Widze ,ze kolejny od Makumby.
Cytat:bo co człowiek to inny gust a wiec i inny werdykt.
ej no bez jaj ale sam sie zastanawiam jak ja to napisałem

EDIT: juz wiem...
01-29-2006, 11:20 PM
z tego co wiem to Hammer to nie heavy tylko power :] ale moge sie mylic bo za zwyczaj nie szufladkuje nic tylko stwierdzam czy mi sie podoba czy mi sie nie podoba... A każdy ma inny gust i nie powinno sie go oceniac... Wielu luudzi ocenia innych po tym, czego sluchaja i jak sie dowiedza, ze to np. Nightwish to nagle przestaja lubic takiego kogos - CHORE, ale bardzo czesto spotykane...
01-30-2006, 04:12 PM
Gaga napisał(a):z tego co wiem to Hammer to nie heavy tylko power :]
to znaczy ze nic nie wiesz i nie wypowiadaj sie w temacie
01-30-2006, 04:23 PM
Dobra Wszebąd, cokolwiek powiesz - dla mnie Metal Church pozostanie heavy : ) Pieprzony ze mnie dyletant ale zawsze tak je traktowałem i tak już raczej zostanie.
01-30-2006, 04:36 PM
Cytat:to znaczy ze nic nie wiesz i nie wypowiadaj sie w temacie
Nieinaczej, nie wiem, czemu ludziom power kojarzy się z pedalskim graniem i wiejskimi melodiami, a nie z melodyjnym thrashem, względnie epickim potężnym graniem, a nie jakimś pitu, pitu. Zaś właśnie za podręcznikowy power można by uznać MCh...
01-30-2006, 04:37 PM
KelThuz napisał(a):Gaga napisał(a):z tego co wiem to Hammer to nie heavy tylko power :]
a to znaczy ze ty wiesz jeszcze mniej to tym badziej sie nie wypowiadaj, bo akurat ona słusznie prawi.
01-30-2006, 04:38 PM
mieszne jest to, jak ignoranci sie zaperzają, gdy gadają bzdury.
01-30-2006, 04:44 PM
ReTuRn napisał(a):Cytat:to znaczy ze nic nie wiesz i nie wypowiadaj sie w temacie
Nieinaczej, nie wiem, czemu ludziom power kojarzy się z pedalskim graniem i wiejskimi melodiami, a nie z melodyjnym thrashem, względnie epickim potężnym graniem, a nie jakimś pitu, pitu. Zaś właśnie za podręcznikowy power można by uznać MCh...
Przyzwyczaiłem się do mówienia że moje ulubione albumy heavy to "Heavy metal breakdown" i "Metal Church" więc już będę głupi przez całe życie, I guess.
01-30-2006, 04:45 PM
To jest jeszczr pal licho. Ale nazywanie powerem jakiś bezpłciowych heacy to już duży błąd 

01-30-2006, 05:10 PM
ReTuRn napisał(a):heacy
No, Hammerfall to jakaś heca : )
01-30-2006, 05:22 PM
The Stig napisał(a):KelThuz napisał(a):Gaga napisał(a):z tego co wiem to Hammer to nie heavy tylko power :]
a to znaczy ze ty wiesz jeszcze mniej to tym badziej sie nie wypowiadaj, bo akurat ona słusznie prawi.
ha ha ha ha łooo jezus
01-30-2006, 05:48 PM
ReTuRn napisał(a):Cytat:to znaczy ze nic nie wiesz i nie wypowiadaj sie w temacie
ale po co ty pierdolisz i wymądrzasz sie skoro prawdziwi znawcy (nie ja nie ty i te całe forum bo tutaj sa same popierdólki) okreslają ich muzyke jako Power Metal.
01-30-2006, 05:52 PM
The Stig napisał(a):ReTuRn napisał(a):Cytat:to znaczy ze nic nie wiesz i nie wypowiadaj sie w temacie
ale po co ty pierdolisz i wymądrzasz sie skoro prawdziwi znawcy (nie ja nie ty i te całe forum bo tutaj sa same popierdólki) okreslają ich muzyke jako Power Metal.
o kurwa.
http://www.powermetal.pl/index.php?do=cz...3&fc_id=22