Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: HammerFall
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Nie. ;>
łooo jezu Rolleyes powiedz jeszcze ,ze Ci sie podoba Wink
Używam jej dokładnie w takich celach, jak wy z Radziem, płacząc i kichając przy winie oraz 'driiiims cooome trrrruuueeee' Angry
-nie pijamy wina
-w swojej obecnosci placzemy tylko ze smiechu
- Radzio piiiija, a jak nie, to będzie pijał ;>
- chodziło mi właśnie o płacz ze śmiechu. Wink Brak intuicji. Wink
Scully napisał(a):- Radzio piiiija, a jak nie, to będzie pijał ;>
- chodziło mi właśnie o płacz ze śmiechu. Wink Brak intuicji. Wink

-kiedys pijal ,te tanie modele. Niestety ma zle wspomnienia Laughing
-To wino mnie zmylilo Wink
Bardzo fajny zespół na tydzień czasu Laughing bo później bardziej cofa niż przyciąga Wink
ReTuRn napisał(a):Nie masz prawa mieć avatara Królów, gdy twierdzisz, ze podoba ci się to pedalstwo. Tyle na ten temat, spierdalaj. (Witam wszystkich po nieobecności, mam nadzieję, ze nie wylaliście za mną tak wielu łez, ze zaburzyło to gospodarkę wodną waszego organizmu Wink )
Mam prawo, bo to moim zdaniem porządna muza, choć na pweno nie dorównuje klasykom typu Manowara, ale uważam Hammerfall za godnych następców i kontynuatorów dorobku klasycznego metalu.
Otóż żadne pedalstwo nie jest dobrąkontynuacją,lecz zaprzeczeniem idei heavy metalu i oczywistym jego uwstecznieniem. Tyle mojego zdania.
skoncz(cie) juz wkoncu z tym pedalstwem bo to naprawde staje sie juz nudne i mało mądre.
ReTuRn napisał(a):Otóż żadne pedalstwo nie jest dobrąkontynuacją,lecz zaprzeczeniem idei heavy metalu

<miałem teraz coś napomknąć o Manowar ale dam sobie spokój Laughing ale jak będziecie mieli okazje to przejżyjcie najnowszego brytyjskiego metal hammera Laughing >
Dobra, wszyscy wieemy, jaki jest image manowara, kiczowstay i tracący pedalstwem i jako ze wiemy to wszyscy i jest to aksjomat, to mozemy sobie darować. Ale muzyka pedalska nie jest absolurtnie, czego o popierdach Homofalla powiedzieć się nie da.Amen.
ReTuRn napisał(a):Ale muzyka pedalska nie jest absolurtnie, czego o popierdach Homofalla powiedzieć się nie da.Amen.
e tam, Ritern, nie czujesz bluesa w OOOlłejs Łilll Biii? Wink
Ritern nie czuej blusa najwyraźniej i pozostanie przy swojej opinii ;p
chyba nie macie serc ze stali twierdząc że imidż Manowar trąci pedalizmem ... ja wiem że tak naprawde każdy z nas ma takie chwile że chciałby wcisnąć na siebie futrzane majtasy chwycić mieć i rzucić sie w tłum limp bizkitowców ku obronie prawdziwego metalu !! NA CHWAŁE ODYNA!! :d:d:d
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15