05-23-2005, 09:40 AM
05-23-2005, 02:02 PM
Scully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.
No i po co? Co ja kabel i przedłóżacz jakiś?
aXe Rose ---> Posłuchaj sobie kawałka z nowej płyty: Knights Of The 21st Century, "śpiewa" tam także wokalista Venoma

05-23-2005, 02:05 PM
Robson napisał(a):No cóż, inni użytkownicy nie mieli skrupułówScully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.
No i po co? Co ja kabel i przedłóżacz jakiś?

Axe, nie słuchaj tego - ja próbowałam, ale tak przekombinowanego i spartaczonego utworu dawno nie słyszałam, chyba tylko niektóre dzieła kredek temu dorównują.
05-23-2005, 02:09 PM
Scully napisał(a):Robson napisał(a):No cóż, inni użytkownicy nie mieli skrupułówScully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.
No i po co? Co ja kabel i przedłóżacz jakiś?hock:
No widzisz, ja nie z tych

Scully napisał(a):Axe, nie słuchaj tego - ja próbowałam, ale tak przekombinowanego i spartaczonego utworu dawno nie słyszałam, chyba tylko niektóre dzieła kredek temu dorównują.
Czemu? Może mu się spodoba

05-23-2005, 02:11 PM
Cronos pare lat temu spadł ze skałki... może się trochę potłukł?
(szkoda że nie ja wymyśliłem ten tekst, a J. Szurbrycht w ostatnim mysticu....)

05-23-2005, 02:13 PM
Robson napisał(a):e tam, po ostatniej czystce to forum wraz z jego czosnkowymi użykownikami napełnia mnie nieopisanym wstrętem.Scully napisał(a):Robson napisał(a):No cóż, inni użytkownicy nie mieli skrupułówScully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.
No i po co? Co ja kabel i przedłóżacz jakiś?hock:
No widzisz, ja nie z tych
A czy mu się spodoba? kto wie, ale nie liczyłabym na to

05-23-2005, 02:17 PM
Mnie tam podoba sie wszystko co jest związne z HF. Piosenek Venoma nie słyszalem, ale Knights Of The 21st Century bardzo mi sie podoba. Ta piosenka ma klimat 

05-23-2005, 02:30 PM
Robson napisał(a):Mnie tam podoba sie wszystko co jest związne z HF. Piosenek Venoma nie słyszalem, ale Knights Of The 21st Century bardzo mi sie podoba. Ta piosenka ma klimat
ROTFL, nie bluźnij. :?
Posłuchaj Venom, zdejmij rozowe majteczki,rzuc chłopaka, stan sie mezczyzna.

05-23-2005, 02:33 PM
Nie bede słuchał Venoma, nie nosze różowych majteczek, nie mam chłopaka, jestem mężczyzna 
Każdy lubi to co lubi i nie powinniśmi tego krytykować

Każdy lubi to co lubi i nie powinniśmi tego krytykować

05-23-2005, 02:46 PM
mzoe uznacie mnie za
nie oswieconego ale nigdy nie słyszalem Venoma ..... hmmma acz jestem bardzo ciekaw, i jestem otwarty na nowe zespoły od jakiej płyty rozpoczecie przygody z owym zespołem polecali by mi specjalisci ? 

05-23-2005, 02:48 PM
pewnie od Black Metal - sam od tego zaczynałem i strasznie się wciągnąłem 

05-23-2005, 02:48 PM
Wszystkie do "Eine kleine nachtmusik" włącznie
05-23-2005, 03:05 PM
Welcome to Hell, jak sie nie spodoba, to zgłoś się do mnie, to cie wylecze

05-23-2005, 03:48 PM
Dzieki jak przesłucham to opisze wrazenia 

05-23-2005, 05:05 PM
Robson napisał(a):Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...
Twoja stara gej z lusterka.