Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: HammerFall
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.
Scully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.

No i po co? Co ja kabel i przedłóżacz jakiś?

aXe Rose ---> Posłuchaj sobie kawałka z nowej płyty: Knights Of The 21st Century, "śpiewa" tam także wokalista Venoma Wink
Robson napisał(a):
Scully napisał(a):na co jeszcze czekasz? idź i nakabluj adminowi Forum Epickiego na mnie.

No cóż, inni użytkownicy nie mieli skrupułów Confusedhock: Laughing

Axe, nie słuchaj tego - ja próbowałam, ale tak przekombinowanego i spartaczonego utworu dawno nie słyszałam, chyba tylko niektóre dzieła kredek temu dorównują.
Scully napisał(a):
Robson napisał(a):

No widzisz, ja nie z tych Wink

Scully napisał(a):Axe, nie słuchaj tego - ja próbowałam, ale tak przekombinowanego i spartaczonego utworu dawno nie słyszałam, chyba tylko niektóre dzieła kredek temu dorównują.

Czemu? Może mu się spodoba Smile
Cronos pare lat temu spadł ze skałki... może się trochę potłukł? Laughing (szkoda że nie ja wymyśliłem ten tekst, a J. Szurbrycht w ostatnim mysticu....)
Robson napisał(a):
Scully napisał(a):
Robson napisał(a):

No widzisz, ja nie z tych Wink
e tam, po ostatniej czystce to forum wraz z jego czosnkowymi użykownikami napełnia mnie nieopisanym wstrętem.

A czy mu się spodoba? kto wie, ale nie liczyłabym na to Wink raczej będzie się rzucał, że Cronos zgodził się na takie przedsięwzięcie Wink
Mnie tam podoba sie wszystko co jest związne z HF. Piosenek Venoma nie słyszalem, ale Knights Of The 21st Century bardzo mi sie podoba. Ta piosenka ma klimat Wink
Robson napisał(a):Mnie tam podoba sie wszystko co jest związne z HF. Piosenek Venoma nie słyszalem, ale Knights Of The 21st Century bardzo mi sie podoba. Ta piosenka ma klimat Wink

ROTFL, nie bluźnij. :?

Posłuchaj Venom, zdejmij rozowe majteczki,rzuc chłopaka, stan sie mezczyzna. Surprised
Nie bede słuchał Venoma, nie nosze różowych majteczek, nie mam chłopaka, jestem mężczyzna Tongue

Każdy lubi to co lubi i nie powinniśmi tego krytykować Wink
mzoe uznacie mnie za Tongue nie oswieconego ale nigdy nie słyszalem Venoma ..... hmmma acz jestem bardzo ciekaw, i jestem otwarty na nowe zespoły od jakiej płyty rozpoczecie przygody z owym zespołem polecali by mi specjalisci ? Wink
pewnie od Black Metal - sam od tego zaczynałem i strasznie się wciągnąłem Smile
Wszystkie do "Eine kleine nachtmusik" włącznie
Welcome to Hell, jak sie nie spodoba, to zgłoś się do mnie, to cie wyleczeSmile
Dzieki jak przesłucham to opisze wrazenia Laughing
Robson napisał(a):Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...

Twoja stara gej z lusterka.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15