01-02-2006, 06:37 PM
Zakk_Wylde napisał(a):... ja wiem że tak naprawde każdy z nas ma takie chwile że chciałby wcisnąć na siebie futrzane majtasy chwycić mieć i rzucić sie w tłum limp bizkitowców ku obronie prawdziwego metalu
Z tym sie zgodze

Zakk_Wylde napisał(a):... ja wiem że tak naprawde każdy z nas ma takie chwile że chciałby wcisnąć na siebie futrzane majtasy chwycić mieć i rzucić sie w tłum limp bizkitowców ku obronie prawdziwego metalu
Cytat:chyba nie macie serc ze stali twierdząc że imidż Manowar trąci pedalizmem ... ja wiem że tak naprawde każdy z nas ma takie chwile że chciałby wcisnąć na siebie futrzane majtasy chwycić mieć i rzucić sie w tłum limp bizkitowców ku obronie prawdziwego metalu !! NA CHWAŁE ODYNA!! :d:d:d
ReTuRn napisał(a):Oni jeszcze mam wrazenie żyją w latach 90-tych. Ale to akurat dobrze robi ich muzyce ;]racja ... co nie zmienia faktu że wszyscy słuchający manowar - warriors of the world podczas refrenu powinni wstać i wymachiwać pięściami ( tak jak ja to praktykuje
Zakk_Wylde napisał(a):ReTuRn napisał(a):Oni jeszcze mam wrazenie żyją w latach 90-tych. Ale to akurat dobrze robi ich muzyce ;]racja ... co nie zmienia faktu że wszyscy słuchający manowar - warriors of the world podczas refrenu powinni wstać i wymachiwać pięściami ( tak jak ja to praktykuje)
![]()
![]()
![]()
ReTuRn napisał(a):Wybierasz się może na koncert podczas ich trsy kwietniowej- jeszcze tam innej. Miło by było w ogóle spotkać kogoś z tegoz forum 10 kwietnia w BerlinieKurwa chciałbym jak cholera !!!! ... ale nie wiem czy mi sie uda
Axel napisał(a):A ja pod prysznicemZakk_Wylde napisał(a):ReTuRn napisał(a):Oni jeszcze mam wrazenie żyją w latach 90-tych. Ale to akurat dobrze robi ich muzyce ;]racja ... co nie zmienia faktu że wszyscy słuchający manowar - warriors of the world podczas refrenu powinni wstać i wymachiwać pięściami ( tak jak ja to praktykuje)
![]()
![]()
![]()
Tez tak robilem z kumplami ;] jak mielismy bombe na sylwku xD![]()
Ghost_82 napisał(a):A to ciekawe, akurat moje glany nie chcą wylatywać przy ich muzyce![]()
A co do zespołu, to nawet fajnie grają.
KelThuz napisał(a):dowolna polska kapela heavy grajaca dluzej niz 3 lata gra od nich lepiej i zdecydowanie ciekawiej i bardziej hetero. Np. Mayhayron, Witchking, Miecz Wikinga, Monstrum.