Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: HammerFall
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Zakk_Wylde napisał(a):... ja wiem że tak naprawde każdy z nas ma takie chwile że chciałby wcisnąć na siebie futrzane majtasy chwycić mieć i rzucić sie w tłum limp bizkitowców ku obronie prawdziwego metalu

Z tym sie zgodze Laughing 8)
Cytat:chyba nie macie serc ze stali twierdząc że imidż Manowar trąci pedalizmem ... ja wiem że tak naprawde każdy z nas ma takie chwile że chciałby wcisnąć na siebie futrzane majtasy chwycić mieć i rzucić sie w tłum limp bizkitowców ku obronie prawdziwego metalu !! NA CHWAŁE ODYNA!! :d:d:d

Coś niby w tym jest i właśnie to między innymi działa przyciągająco, ale niektórzy (Dżemik na przykład) reagują na to alegricznie i da sięto nawet zrozumieć ;]
Dajcie se spokuj z tekstami o Manowar,bo jak wpadnie Kel to znowu niepotrzebne kłotnie beda Wink
Kle już przyznał gdzieś, zeimage Królów jest, jaki jest, acz należy zauważyć, ze taki w tamtych czasach niemal wszystkie kapele miały. I to też prawda. Oni jeszcze mam wrazenie żyją w latach 90-tych. Ale to akurat dobrze robi ich muzyce ;]
ReTuRn napisał(a):Oni jeszcze mam wrazenie żyją w latach 90-tych. Ale to akurat dobrze robi ich muzyce ;]
racja ... co nie zmienia faktu że wszyscy słuchający manowar - warriors of the world podczas refrenu powinni wstać i wymachiwać pięściami ( tak jak ja to praktykuje Big Grin ) Laughing Laughing Laughing Laughing
I śpiewać partie 'chóralne' Big Grin

Wybierasz się może na koncert podczas ich trsy kwietniowej- jeszcze tam innej. Miło by było w ogóle spotkać kogoś z tegoz forum 10 kwietnia w Berlinie Wink
Zakk_Wylde napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Oni jeszcze mam wrazenie żyją w latach 90-tych. Ale to akurat dobrze robi ich muzyce ;]
racja ... co nie zmienia faktu że wszyscy słuchający manowar - warriors of the world podczas refrenu powinni wstać i wymachiwać pięściami ( tak jak ja to praktykuje Big Grin ) Laughing Laughing Laughing Laughing

Tez tak robilem z kumplami ;] jak mielismy bombe na sylwku xD Laughing Laughing
ReTuRn napisał(a):Wybierasz się może na koncert podczas ich trsy kwietniowej- jeszcze tam innej. Miło by było w ogóle spotkać kogoś z tegoz forum 10 kwietnia w Berlinie Wink
Kurwa chciałbym jak cholera !!!! ... ale nie wiem czy mi sie uda SadSadSad
Axel napisał(a):
Zakk_Wylde napisał(a):

Tez tak robilem z kumplami ;] jak mielismy bombe na sylwku xD Laughing Laughing
A ja pod prysznicem Big Grin

Kamael: kolejny offtop usunięty, nawet nie próbujcie go kontynuować.
Z tego co sie zorietowalam to topic o Hammerfall'u wiec ja sie chce wypowiedziec. Lubie ich za muzyke i za teksty. Uwazam ze zespol jest fantastyczny i bije na glowe wiele kapel tego gatunku :]. Mozna sie przy nich wyszalec... Smile az glany przez okna wylatuja :]
A to ciekawe, akurat moje glany nie chcą wylatywać przy ich muzyce Wink Big Grin A co do zespołu, to nawet fajnie grają.
Ghost_82 napisał(a):A to ciekawe, akurat moje glany nie chcą wylatywać przy ich muzyce Wink Big Grin A co do zespołu, to nawet fajnie grają.

dowolna polska kapela heavy grajaca dluzej niz 3 lata gra od nich lepiej i zdecydowanie ciekawiej i bardziej hetero. Np. Mayhayron, Witchking, Miecz Wikinga, Monstrum.
KelThuz napisał(a):dowolna polska kapela heavy grajaca dluzej niz 3 lata gra od nich lepiej i zdecydowanie ciekawiej i bardziej hetero. Np. Mayhayron, Witchking, Miecz Wikinga, Monstrum.

Głupia sprawa i trochę jest mi wstyd, ale jestem zmuszony przyznać Ci rację. Tym bardziej, że nie nazwę tego heavy tak długo jak będę słuchać Grave Digger.
ale po co nazywać ich heavy skoro nie są :? wogóle gadanie o tym czy to heavy czy light to dziecinada, a jakiekolwiek porównywanie kapel jest smieszne. Bo co by do czego nie porównać to zawsze bedzie z jednej strony wioska.
porownuje sobie np. taki Venom z Celtic Frost. I tu i tu wyziew. Wniosek -> pierdolisz glupoty. Zaroać.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15