Phi... stare i niemodne już forum. Będzie z jakieś pół roku albo więcej jak zostałem tam zbanowany

hegemon88 napisał(a):Scully napisał(a):Z największą przyjemnością, Bracie!
http://www.epic-metal.com/host/poland/board/index.php
Ja pierdole, przeca to jest forum dla totalnych pedalow i cweli.
Więc po jakimś czasie robienia sobie jaj te pedały i cwele mnie wywaliły, ot co
a zabawa jest przednia. Zostałam konfidentką wczoraj

To fajnie.. Ale ten temat nie jest od tego, zeby relacjonowac Wasze poczynania na tamtejszym forum..
A od czego??Chyba nie od chwalenia Hammerfalla

Zrseztą nie wychodzą poza ramy topicu

Już założyłem temat o tym forum - w dziale humor

Potym jak przeczytałem pierwsze dwie strony tego tematu to już czytać mi się odechciało... Tutaj przejawia się Wasz brak tolerancji do innych zespołów i osób, które ich słuchają... Pewnie sądzicie, że tylko zespoły, których wy słuchacie są dobre, lecz tak nie jest... Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...
Robson napisał(a):Potym jak przeczytałem pierwsze dwie strony tego tematu to już czytać mi się odechciało... Tutaj przejawia się Wasz brak tolerancji do innych zespołów i osób, które ich słuchają... Pewnie sądzicie, że tylko zespoły, których wy słuchacie są dobre, lecz tak nie jest... Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...
Czytaj ze zrozumieniem...
Po raz n-ty powtarzam, że gdyby założyli forum o Venomie, którego ubóstwiam, a posty byłyby na tym samym poziomie, to też bym po tym forum jechał.
Zabawe se znaleźliście...
Lepsza taka zabawa niż przyklaskiwanie głupocie...
Nie musisz pisać jak coś Ci nie pasuje...
ty tesh jesli ci nie pasuje sposob bycia na forum to droga wolna.

hock:

a nie sie czepiasz, kazdy moze wyrazic swa opinie na dany temat to mzoesz sie jedynie z tym nie zgodzic lub to poprzec.
Cytat:Jeżeli twierdzicie iż HF jest gejowski to spójrzcie w lusterko, może stać tam jeszcze większy gej...
Czyzbys mial doswiadczenie z postrzeganiem geji w lustrze? :?