Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Mówmy stop znęcaniu się nad zwierzętami !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Generalnie to jestem przeciw tylko i wyłącznie zabijaniu zwięrząt w sposób brutalny i najbardziej bolesny.
Sory za odkopanie tematu, ale chciałam Wam pokazać pewne zdjęcie. Nie musicie komentować. Po prostu spójrzcie. Gdy to zobaczyłam łzy dosłownie stanęły mi w oczach.
Poczekajcie aż się całe otworzy i trochę zmniejszy. W całości lepiej widać.
http://img217.imageshack.us/img217/3430/mama2jq.jpg
Nie poruszyło mnie ani trochę. Pewnie jestem już starcony dla wrażliwej częsci społeczenstwa.
ReTuRn napisał(a):Nie poruszyło mnie ani trochę.
Widocznie mamy całkowicie różne charaktery.
ReTuRn napisał(a):Pewnie jestem już starcony dla wrażliwej częsci społeczenstwa.
Nie.
ReTuRn napisał(a):Nie poruszyło mnie ani trochę. Pewnie jestem już starcony dla wrażliwej częsci społeczenstwa.

Mnie tez. Moze i jestem podly ale nie ruszaja mnie takie rzeczy, choc sam bym biednego zwierzecia nie zabil...
Mnie też nie zszokowało ale to może dla tego że ten motyw znam już od paru ładnych lat. Kiedyś mnie ruszał.
Ludzie, przecie to sa tylko glupie zwierzeta. Nie wynajda lekartswa na raka ani nie zostana slawnymi politykami Tongue nadaja sie tylko do jedzenia, eksperymentow, robienia futer itp. dla ludzi ktorzy sa najbardzije rozwinietym gatunkiem zamieszkujacym Ziemie Tongue sad but true.
Szyszak napisał(a):Ludzie, przecie to sa tylko glupie zwierzeta. Nie wynajda lekartswa na raka ani nie zostana slawnymi politykami Tongue nadaja sie tylko do jedzenia, eksperymentow, robienia futer itp. dla ludzi ktorzy sa najbardzije rozwinietym gatunkiem zamieszkujacym Ziemie Tongue sad but true.
A ile procent ludzi wynajduje lekarstwa na raka? Ile osob jest politykami, ale wartościowymi? Bo zdecydowana wiekszość tez sobie tylko jak zwierzęta wegetuje. Zwierzęta odczuwają ból, Szyszaku, i to wystarczy, żeby sprawianie im go uznac za niehumanitarne i niewłaściwe.
Szyszak: a idź się utop Evil or Very Mad

Szkoda słów...
Dokladnie...
Czlowieku! Moze i glupie i nic konkretnego nie zrobia dla tego swiata, ale Ty przeciez w koncu tez pochodzisz od zwierzat! One czuja, zyja. Dokladnie tak jak Ty... Kazdy moze miec swoje zdanie, ale takiego pierdolenia nie przetrawie :!:
Blood napisał(a):Moze i glupie i nic konkretnego nie zrobia dla tego swiata
Co można powiedzieć o większości ludzi.
Szyszak napisał(a):Ludzie, przecie to sa tylko glupie zwierzeta.
A my jesteśmy tylko głupimi ludźmi.
Szyszak- taka jest cena za mówienie prawdy.
Hmm Pearl twoje wypowiedzi majac za awatar Happy three friends wygladaja nieco ironicznie Surprised
Statekx ---> hehe też mi cuś takiego przegalopowało przez łep Smile dobre Big Grin

A co do reszty wypowiedzi na temat wyższości człowieka nad zwierzętami to nie wiem czy śmiać mam sięczy płakać. Samo słowo "zwierzęta" jest przejawem egoizmu ludzi, którzy myślą że są panami świata i czymś lepszym od głupiej mrówki. GÓWNO PRAWDA powiadam. Jesteśmy takim samym gównem jak każde inne stworzenie na tej planecie. Robimy tyle samo (względnie) "dobrego" i (względnie) "złego" co każdy inny pył tego świata. Nie jesteśmy wcale warci wiecej od pchły żłopiącej krew z naszego psa. Oczywiście dla "Świata", bo sami to uważamy sie za bezcennych siewców ładu i porzadku...
Żyjemy w ("W", a nie "NA") świecie stworzonym przez nasze umysły upierdliwie wierząc w jego prawdziwość i stąd ten egoizm i wywyższanie się

Ha... przypomniał mi się zajebisty obrazek... Stoi koleś przed żabą i naciska na zapalnik od bomby, a na jego głowie wybucha grzybek atomowy. Rysuneczek jest podpisany w ten sposób: "Człowiek demonstrujący swoją wyższość" czy siakoś tak.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10