02-13-2005, 11:54 PM
Arion
02-13-2005, 11:55 PM
wbrew pozorom bycie dobrym dla zwierząt przychodzi znacznie łatwiej niż w stosunku do ludzi.
nie wiem jak Wam, ale mi jeszcze zwierze nigdy krzywdy nie wyrządziło.
02-14-2005, 12:20 AM
Arion napisał(a):wbrew pozorom bycie dobrym dla zwierząt przychodzi znacznie łatwiej niż w stosunku do ludzi.mnie chomik ugryzł w ucho. bolało jak skurwysyn. pozatym to nie.
02-14-2005, 12:26 AM
Aeroth: widać miał rację
też mnie chomiki żarły nieraz, ale to dlatego że je wyciągałam nie w porę.
Ale żadne zwierzę nie skrzywdzi nikogo umyślnie. Widział ktoś zwierzę sadystę? Bo ja nie. Trzeba lubić ludzi...ale nie wszystkich. Bo mało kto zasługuje na to.

Ale żadne zwierzę nie skrzywdzi nikogo umyślnie. Widział ktoś zwierzę sadystę? Bo ja nie. Trzeba lubić ludzi...ale nie wszystkich. Bo mało kto zasługuje na to.
02-14-2005, 12:29 AM
ten chomik był inny miał czarne oczy. to było dziecie szatana... [wiesz jak to bolało? to nie mógł byc zwykły chomik...]
02-14-2005, 12:48 AM
a o tym nie pomyślałam. Nie jego wina, że zły duch nawiedził jego maleńkie ciałko.
02-14-2005, 01:07 AM
Ja Mialem Swinke Morska Z Czerwonymi Oczkami ... To Byl Diabel Wcielony Dopiero
... Ale Niestety Musiala Odejsc ... Musialem Uspic ...

02-14-2005, 12:12 PM
Fajny temat
ale z was true metale
ale z was true metale

02-14-2005, 12:47 PM
Billy_Joe napisał(a):Fajny temata z ciebie true fan Green Daya w damskich trampkach
ale z was true metale

02-14-2005, 12:48 PM
ta ta ... jak ktos slucha metalu to powinien skladac koty w ofierze dla swojego Pana szatana :p
si si billy
mysl tak dalej
btw.ty to wszystko na tym forum piszesz dla beki czy naprawde jestes taki hmmm .. dziwny
si si billy

btw.ty to wszystko na tym forum piszesz dla beki czy naprawde jestes taki hmmm .. dziwny
Anonymous
02-14-2005, 12:52 PM
zwierzęta same nie zrobią nic złego jeśli im się nie wyrządzi nic złego...
ja mam rybki a one nie gryzą
PS:
ja mam rybki a one nie gryzą

PS:
Aeroth napisał(a):lol, ale mu dojebałeśBilly_Joe napisał(a):Fajny temata z ciebie true fan Green Daya w damskich trampkach
ale z was true metale
02-14-2005, 01:32 PM
Zwierze zrobi krzywdę jeśli czuje się zagrozone...Mnie kot drapie jak widzi mojego psa...qurde rude fałszywe...
A Billy_Joe to mogłby się zastanowić zanim cos napisze.........

A Billy_Joe to mogłby się zastanowić zanim cos napisze.........
02-14-2005, 02:56 PM
A mnie kiedyś mój ś.p. szczurek Pyszczek przedziurawił nos, bo poczuł żółty serek, który miałam w palcach 

02-14-2005, 06:33 PM
Moglas Sobie Kolczyk Wlozyc Od Razu
... Zarty Zartami ... Mi Ze Strony Zwierzatek nix Nigdy nie Spotkalo ... Ale Moja Ciotke jej Wlasny Doberman Pogryzl ... To nie To Samo Co Szcurek ...

02-14-2005, 10:17 PM
No jasne, ale wydaje mi się, że żadne zwierze samo w sobie nie jest agresywne. To MY ludzie sprawiamy, że nas atakują. To znaczy one się po prostu bronią, gdy czują się zagrożone. Dlaczego pies pogryzł Twoją ciocię? Może go biła lub ktoś inny mu coś zrobił. Wiesz, to przykre i żal mi Twojej cioci, ale to tylko pies. Zwierzęta nie myślą, ale czują i podejrzewam, że pamiętają długo krzywdy wyrządzone im przez ludzi. A wracając do tego, że nie warto nic robić w związku z maltretowaniem zwierząt...Ktoś sobie pomyśli, że on sam nic nie zdziała, ale jak pomysli tak 100 osób to faktycznie nic się nie zdziała :? Trzeba przecież od czegoś zacząć nie? Każda pomoc się przyda.