Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Dobra starczy tego - już wysłuchalismy apelu, każdy sobie przemysli i zrobi co uzna albo zapomni. Fakt że jest to przykre...
Panu gołocie juz podziekujemy za nawracanie
nierozumiem jak ludzie moga byc tak okrutni...jak mozna nie rozumiec ze te biedne zwierzaki to przeciez zywe istoty, czuja tak jak my ,a jest to dla nich tym gorsze ze same nie maja jak sie bronic..
zwierzeta sa od nas calkowicie uzaleznione, ufaja nam i sa najlepszymi przyjaciolmi czlowieka bo bezinteresownymi..
LUDZI KTORZY WYRZADZAJA IM KRZYWDE NALEZY WIESZAC....

Gacek jakos ludzi mi mniej żal niż zwięrząt

jakos tak mam
W sumie to olewam te jakieś zwierzątka. Zawsze tak było, sadyści byli zawsze. Nie moja sprawa, ja ich nie męcze.
Nic nie poradze, że inni tak robią.
Heh...to naprawdę potworne co ludzie potrafią robić...
Ale powiedzmy sobie szczerze że my nie jesteśmy w stanie zbyt wiele zrobić...nie jesteśmy żedną instytucją czy organizacją by cokolwiek zmienić...niestety taka jest prawda..żeby nie powiedzieć że nic nie da się zrobić...jedyne co możemy to zapewnić że nigdy nie skrzywdzilibyśmy żadnego zwierzaka i tyle...
ale zawsze mozna dzialac jako wolantariusz ....
byly petycje odnosnie wywozu zywych koni na rzez i pomogly ....
Emma napisał(a):byly petycje odnosnie wywozu zywych koni na rzez i pomogly ....
Czyżby? Miło by było, też to podpisywałam...
tak pomoglo ... wiec warto walczyc ...
ps.ogladalas ten film z vivy kurde poryczalam sie na nim ;/
Nie wiem, czy widziałam, dużo takich było
Zwierzat zawsze jest żal, głównie dlatego że nie mogą się w większosci obronić....nie chodzi mi tu nawet o cyrki ale np o wlasciecieli ktorzy katuja swoje psy...

sorry bardzo ale takiego gnoja to bym powiesiła za jaja na łańcuchu od budy
I jeszcze jedno...drazni mnie obojetność...
chrońcie zwierzaki w miarę swych sił i biednych ludzi z przepuchlinami np. z afryki
POZDRO FOR ALL !
Radio Ma Ryja(666 MHZ) Pozdrawia !
żal tych zwierząt ale nic nie możemy zrobić... taka prawda

A ja się tylko zastanawiam jakim cudem ludzie mogą być dobrzy dla zwierząt skoro siebie nawzajem traktują jak śmieci...
Tuomasss napisał(a):A ja się tylko zastanawiam jakim cudem ludzie mogą być dobrzy dla zwierząt skoro siebie nawzajem traktują jak śmieci...
dokładnie...
Tuomasss ... Zgadzam Sie

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10