Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
hmmm hero to basn, mnie osobiscie sie podobal. najdenniejsze filmy... atak pajakow... blob z kosmosu (Big Grin) i przerozne amerykanskie horrory tego pokroju Big Grin - dat is maj opinion.
Hmmm..."Laleczka Chuckie 3".Miał być horror a wyszła komedia.
"madpuchatek" możesz dać mi jakiś link lub co w powiękrzeniu, do tego obrazka co jets pod twoim nickiem ? z góry dziękuje. sława
"sława" - ojaa, stary...już cie kocham Laughing

Big Grin
Dżemik napisał(a):
Prisca napisał(a):5. Vanilla Sky - jak wyżej

Ahh.. bluznisz moja droga.. =P IMHO jeden z najlepszych filmow w historii kinematografii.. =] Mniam.. Kto nie ogladal- nie sluchac Priscy tylko biec do wypozyczalni.. =P
Mnie tam się podobał Smile W przeciwieństwie do np.Titanica czy Pięknego umysłu,jakoś nie wciągnęły mnie te filmy :? Za to totalnym idiotyzmem był Fredy vs.Jason Laughing
Cytat:Za to totalnym idiotyzmem był Fredy vs.Jason Laughing

Ale za to jaka sciezka dzwiekowa.. Big Grin
Dżemik napisał(a):
Cytat:Za to totalnym idiotyzmem był Fredy vs.Jason Laughing

Ale za to jaka sciezka dzwiekowa.. Big Grin
Oj tak, tylko dla tego warto zobaczyć ten film...
...najgorszy film jaki ogladalam..oj..troche ich bylo..
przemysle filmowy rzadko potrafi mnie pozytywnie zaskoczyc..
Amelia-..ta narracja w tym filmie wykonczyla mnie...obejrzalam tylko pierwsze 30 min...dalej juz nie wytrzymalam
Krolowa Potepionych-..wogole czy oni ksiazke czytali..polowe zmienili..polowe opuscili...
Not another teen movie-...to to juz wogole kompletne dno..mieszanka wszytskich filmow..
Starszny film-...podziwiam ludzi ktorzy maja takie durne pomysly na filmy..(i jego kolejne czesci..tez kompletna klapa)
Dziennik Bridget Jones-..zeby nakrecic film o kobiecie ktora tylko liczy kaolrie i uzala sie nad soba..to trzeba miec swoj swiat..albo samemu byc wariatem..drugiej czesci tego filmu nawet nie mialam zamiaru ogladac..
Znaki-..tosz to juz wogole dla mnie durny film...a ten ufoludek to kurde zajebisty byl...
itp..itd...
i jak tu nie kochac przemyslu kinowego..:/
o Amelii, Dziennikach BJ i prawie wszystkich innych filmach przez Ciebie wymienionych nie mogę nic powiedzieć, bo po prostu z założenia ich nie widziałam - nie mój gatunek. Dalej sądzę że najgorsza była "Osada", myślałam że będzie horror - nie wyszło.
Nie lubie DzBJ, Amelli i innych filmikow dla fanek Glamura i cosmopolitana...... Evil or Very Mad
White Rabbit napisał(a):Nie lubie DzBJ, Amelli i innych filmikow dla fanek Glamura i cosmopolitana...... Evil or Very Mad

niebardzo rozumiem dlaczego tak uwazasz....(chodzi mi o Amelie) ???
Gulaczas a jak myslisz? Confusedhock:
Statek Widmo
takiej sciery nie polecam nikomu!! sam na moje nieszczescie rzucilem sie na ten film :? nieswiadom tego jakie to badziewie jest! ponad godzina zycia stracona :?
O tak, Statek Wimo to tragedia jakich mało... Zabawny był tylko początek, rzeźnia na pokładzie, reszta o kant dupy...
najgorszy film jaki oglądłem to

Van hellsing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19