Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Dżemik napisał(a):
Prisca napisał(a):5. Vanilla Sky - jak wyżej

Ahh.. bluznisz moja droga.. =P IMHO jeden z najlepszych filmow w historii kinematografii.. =] Mniam.. Kto nie ogladal- nie sluchac Priscy tylko biec do wypozyczalni.. =P

Amelia tez calkiem niezla byla.. francuskie kino..

Ależ ja nikogo nie zniechęcam, bo wielu ludzi z mojego otoczenia uwielbia te filmy, mi aczkolwiek do gustu nie przypadły.

Więc wybacz Dżemiku, i inni niech także mi wybaczą Wink
1)Najgorszy zawód? "Władca pierścieni"
fani filmu chyba mnie zlinczują ale dla mnie był on totalnie papierowy(gra aktorów) Liv Tyler grała jak w reklamie proszków od bólu głowy...
I jeszcze ktoś dodawał sobie episody których w książce Tolkiena za cholere nie było Evil or Very Mad
Z postaci pozytywnych zrobili negatywne
Eh dno totalne...
2) Oszukac przeznaczenie2....masakra niestraszny horror
3) Texańska masakra... komedia cały film sie smiałam...
Wink
Arion napisał(a):Tuomasss, wiesz... pokłóćmy sie może dla odmiany, ne? XD
A o co chcesz się pokłócić? Big Grin Jestem otwarty na propozycje Big Grin

#Darkness# z tym Władcą Pierścini to nei mogę się z Tobą zgodzić, ale linczować nie będę. Jam człek spokojny, szanujący zdanie innych. A co do Liv Tyler to mam rzeczywiście mieszane uczucia... W każdym bądź razie od tatusia jest ładniejsza Laughing
#Darkness# napisał(a):1)
3) Texańska masakra... komedia cały film sie smiałam...
Wink

jesli chodzi o nowe dzielo to ja tez, ale.. ogladalas oryginal? zobacz, zreszta napewno Ci sie nie spodoba skoro widzialas najpierw ten nowy Neutral pierwsza wersja jest swietna i bardzo szanuje tworcow, naprawde 3ma w napieciu , genialne dzielo.
...nie ogladajcie Draculi 3000...ludzie jakie marnotrastwo czasu....
Racja. "Oszukać Przeznaczenie 2" to chłam. Poza tym, "Ciemność" - bezsensowny film, fabuła się kupy nie trzyma, a teksty typu "ciemność lubi zielone kredki..." Masacra.
Mnie także film "Vanilla Sky" bardzo się podobał Wink A nie podobała mi się za to druga część Matrixa :? Kicha totalna. No i "Gwiezdne wojny". Jezusie, nie trawię tego dziadostwa Evil or Very Mad Przepraszam z góry, bo zapewne narażę się fanom tego filmu Wink
jak coś mi się bardzo nie podoba to zazwyczaj nie zaprzątam sobie głowy, chyba że film z jakiegoś powodu wywołuje u mnie żądzę mordu... ale przypominam sobie o tym dopiero jak ktoś mi coś powie o takowym filmie Big Grin. Wszelkie hamerykańskie nowe komedie z dużą ilością ludzi wpadających w gówna, rzygających czy napalających się na blondcyce mnie odrzucają. Laughing
Matrix 2, Matrix 3, Kometa nad dolina muminkow Wink
błech, amelia to (s)HIT Angry Angry
do śmiechu doprowadziła mnie jedna z początkowych kwestii małej Amelii: ,,Czasem zastanawiam się ile osób przeżywa teraz orgazm...''albo jakoś tak. Po prostu spadłem z kanapy ze śmiechuBig Grin
Ludzie a o Titanicu zapomnieliście??? Laughing <buhahahahahahahaha>
Jak dla mnie najżałośniejsze filmy które oglądałam to:
*Koszmar z ulicy wiązów 2- Masakra...
*Efekt Motyla- "thriller psychologiczny hahaahaha tu sie uśmiałam, jak na filmweb.pl przeczytałam wypowiedź gościa że to arcydzieło a pozatym najlepszy scenariusz w historii kina to myślałam że pierdolne
*Blair witch project- może nie był jakąś wielką porażką, ale ja osobiście sie na nim zawiodłam. Spodziewałam sie mocnych wrażeń- a tu gówno...
Zapomnieliśmy o tandetnych komediach dla nastolatków w stylu Americam Pie, Stary gdzie moja Bryka, itp itd wszyscy wiemy o co chodzi...
gabrysia napisał(a):"Gwiezdne wojny". Jezusie, nie trawię tego dziadostwa Evil or Very Mad Przepraszam z góry, bo zapewne narażę się fanom tego filmu Wink
Kiedys mówiłam, że "SW" to gówno i wiocha, ale odkiedy moja tata skleja modele statków z poszczególnych epizodow i oglada w kółko całą serię zmieniłam zdanie. Moim zdaniem to całkiem ciekawa seria. Smile
WaMpIrKa napisał(a):*Efekt Motyla- "thriller psychologiczny hahaahaha tu sie uśmiałam, jak na filmweb.pl przeczytałam wypowiedź gościa że to arcydzieło a pozatym najlepszy scenariusz w historii kina to myślałam że pierdolne

Chyba mam spaczony gust.. Kolejny film ktory wrecz kocham znalazl sie w tym topicu.. =P
Dżemik nie przejmuj sie tym co ja pisze bo widze ze to raczej ja mam gust spaczony Tongue
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19