Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Od niedawna moj kumpel sciaga filmy, ktore na horror.com.pl dostaja ocene 1/10
Ostatnio obejrzelismy to:
http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=834

Zajebiste sa akcje w tym filmie, np. szkieletor zestrzeliwuje drewniana strzala helikopter, albo Pani Snajper napierdala seriami z karabinu
Znaki
But Manitou
te kały z big brotherami
Gówno z big brothera i Saved-film o dziewczynie, która daje chłopakowi, bo miała wizje z Jezusem, który jej tak kazał...żałosny i durny film.
Crossroads-dogonic marzenia, z britney speras w roli glownej, i to w dodatku po szwabsku- dalam sie namowic mlodszej kuzynce- ostrzegam, nie popelnijcie tego samego bledu,co ja, bo nie bedziecie mogli spac w nocy!
Rocky i Łoś Superktoś Crying or Very Sad
Ogóras Crying or Very Sad
Kiepskich filmów to jest na tony, zwłaszcza "komedii".

Ostatnio widzialem trylogie polskich super produkcji: Nigdy w zyciu, Tylko Mnie Kochaj i Dlaczego Nie.

Okropne! Okropne! Okropne!
I było aż takie okropne, że musiałeś obejrzeć wszystkie trzy. Ty niezaspokojony.
Myślę, ze którys z amerykańskich filmów typu świat jest zagrożony i tylko jeden człowiek może uratować losy wszechświata. Wymiotować mi się chce na ten amerykański prometeizm.
Obejrzyjcie sobie "film" Job. To jest dopiero dno.
nie pierdol bo właśnie że zajebisty jest!
Sklepanie kilku starych skeczy w jeden film bez fabuły jako takiej nazywasz zajebistym ?
A jak Wam się podobał Ryś Stanisława Tyma ? Bardzo wiele osób uznaje ten film za gniot. Moim zdaniem nie był tragiczny, ale i też niedorobiony i za długi.
Axel napisał(a):Sklepanie kilku starych skeczy w jeden film bez fabuły jako takiej nazywasz zajebistym ?

tak właśnie. na tym filmie miałem non stop śmiechawe poza tym jest dużo dobrych tekstów. imo tego filmu nie powinno sie zaliczać do najżałośniejszych czy najgorszych.

Cytat:A jak Wam się podobał Ryś Stanisława Tyma ? Bardzo wiele osób uznaje ten film za gniot. Moim zdaniem nie był tragiczny, ale i też niedorobiony i za długi.

spodziewałem sie czegoś lepszego. Tym próbował zrobić z tego coś na styl prl-owskiej komedi ale mu nie wyszło. pewnie dlatego że czasy prl-u już dawno mineły.
Corpseone napisał(a):ale i też niedorobiony i za długi.

nie inaczej, film na pewno nie jest zły, ale po pierwsze - faktycznie przydługawy, a po drugie wszyscy się psodziewali niewiadomo jakiej rewelacji, i stąd ten zawód.
Axel napisał(a):Job

chujowy. jest tam jedna fajna scena - jak typ wychodzi z domu i widzi swojego malucha na dachu
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19