02-13-2006, 06:49 PM
02-13-2006, 08:31 PM
Ghost_82 napisał(a):Scully napisał(a):ja widziałam, mój ulubiony film 4ever
Rozumiem, że to miał być żart
A jeśli to nie był żart to napisz co Ci się w nim takiego podobało. Ciekawi mnie to bardzo

02-13-2006, 09:04 PM
A kto powiedział, że mi sie podobał
hock: To najgłupszy film jaki w życiu oglądałem. Ali G i ta cała reszta
Oczywiście nie wliczam Znaków 

02-13-2006, 09:46 PM
Nikt tak nie powiedział. Pytanie jest skierowane do Scully 

02-13-2006, 10:34 PM
Ok... Myślałem, że do mnie było kierowane, to pytanie 

02-13-2006, 11:01 PM
SW Nowa trylogia,wiedźmin,Omen3 wiekszej ilości nei mgoe se przypomnieć na razie
02-13-2006, 11:15 PM
Flying Corpse napisał(a):wiedźminDziwne,nie jesteś fanem gumowych jaszczur i odblaskowych szkieł kontaktowych?

02-14-2006, 04:41 PM
-Rene- napisał(a):A czemu miałbym być ?Flying Corpse napisał(a):wiedźminDziwne,nie jesteś fanem gumowych jaszczur i odblaskowych szkieł kontaktowych?

02-14-2006, 04:43 PM
nocny plakaciarz napisał(a):Nie był to żart.Ghost_82 napisał(a):Scully napisał(a):ja widziałam, mój ulubiony film 4ever
Rozumiem, że to miał być żart
A jeśli to nie był żart to napisz co Ci się w nim takiego podobało. Ciekawi mnie to bardzo
Dysputy filozoficzne, wiernie oddany fhrancuski klimacik, jedzenie ze śmietnika, erotyzm i nieskrępowanie, rewolucja w tle
02-14-2006, 05:22 PM
Flying Corpse napisał(a):A czemu miałbym być ?A czemu nie?

02-15-2006, 02:12 PM
Wczoraj ogladalam Wrong turn
nie no film o trzech hmm..jak by to okreslic...mutantach,czy troche zdeformowanych ludziach (np. mial 2 palce u reki, jakas twarz a'la kwazi modo itd) ...i polowali na ludzi ktorzy zejechali,zgubuli sie w "ich" lesie
jak zlapali swoja ofiare
...zawozili ja do swojej chatki w lesie i kladli na stol. pozniej brali siekiery i ciach ciach
i jeszcze robili to z takim uposledzonym....uposledzona radoscia,smiechem...film naprawde zalosny...spodziewalam sie cos innego

02-15-2006, 03:35 PM
metallgirl napisał(a):Wczoraj ogladalam Wrong turnnie no film o trzech hmm..jak by to okreslic...mutantach,czy troche zdeformowanych ludziach (np. mial 2 palce u reki, jakas twarz a'la kwazi modo itd) ...i polowali na ludzi ktorzy zejechali,zgubuli sie w "ich" lesie
jak zlapali swoja ofiare
...zawozili ja do swojej chatki w lesie i kladli na stol. pozniej brali siekiery i ciach ciach
i jeszcze robili to z takim uposledzonym....uposledzona radoscia,smiechem...film naprawde zalosny...spodziewalam sie cos innego
![]()
Widzialem. Teraz 99% horrorow tak wyglada.
02-15-2006, 05:00 PM
racja,az mi sie nie chce wierzyc,ze nikt nie umie zrobic porzadnego horroru 

02-15-2006, 05:29 PM
Bo teraz 99% filmow kreci sie wg. tego samego schematu: Akcja nie jest liniowa, tylko sklada sie na ukladanke, ktora na koncu filmu sklada sie w calosc. Zamiast fabuly, stawia sie na F/X. Horrory musza byc sadystyczne. T A N D E T A.
02-16-2006, 01:48 PM
nie chce byc nie mila,ale te filmu z jasonem,czy myersem czy kim inny...to sa troche nudne,w ktores czesci go zabija,nastepna sie nazywa on wciaz zyje,nastepna to juz koniec...nastepna zmartwychstal...itd
A co do tematu,to nie ogladalam filmu,obejrze oczywiscie,bo nie bede sie wypowiadac o filmie,ktorego nawet nie widzialam,ale kiedy tak raz widzialam zwiastuny pily i pily 2,to sie zaczelam zastanawiac co ta czosnek lalka tam robi,kolezanka mi mowila,ze wlasnie on jest najstraszniejsza w tym filmie
to jest to "cos" jest najstraszniejsze...i,ze to ma byc najlepszy horror ostatnich czasow to dziekuje 

A co do tematu,to nie ogladalam filmu,obejrze oczywiscie,bo nie bede sie wypowiadac o filmie,ktorego nawet nie widzialam,ale kiedy tak raz widzialam zwiastuny pily i pily 2,to sie zaczelam zastanawiac co ta czosnek lalka tam robi,kolezanka mi mowila,ze wlasnie on jest najstraszniejsza w tym filmie