03-29-2005, 09:44 AM
03-29-2005, 10:08 AM
A u mnie w domu słuchają 1 pr. polskiego radia i tam co pół godziny jest reklama BIOSTERONU, bardziej idiotycznej, tandetnej juz nie widziałam, zażyj biosteron, a wróci młodość, zmarszczki? to znak, że pora na Biosteron! Kurwa, zeżryjh Biosteron, a odmłodniejesz! Bueh...
Co do telewizji, to nie moge wiele powiedzieć, gdyż juz od paru lat nie oglądam.
Co do telewizji, to nie moge wiele powiedzieć, gdyż juz od paru lat nie oglądam.
03-29-2005, 10:11 AM
Taaa radiowe reklamy to temat na osobną dyskusje, na radiu Flash w Katowicach co chwila leci reklama Skody, gdzie laska ze strszliwie obleśną manierą wokalną śpiewa "Wstąp do skody novaaaaaaaaa auto"

03-29-2005, 03:50 PM
Eeeeee... troche tego jest, ale teraz nie pamiętam
Ide oglądac telewizje

Ide oglądac telewizje

03-30-2005, 12:05 AM
Och.. nie cierpię reklam. Szczególnie, że w naszym popieprzonym kraju reklamy lecą GŁOŚNIEJ niż film, który przerywają, i często kończy się na panicznym poszukiwaniu pilota, szybkim ściszaniu i przełączaniu na inny program. Generalnie to wszystkie reklamy mnie denerwują, oczywiście jest parę wyjątków.
Oczywiście wśród nich Żubr, który występuje w puszczy. Lubiłam też reklamy Coca coli z misiami polarnymi
. Oprócz tego niektóre samochodów.. ładne dynamiczne zdjęcia, nie tylko blaszaków.
Oczywiście wśród nich Żubr, który występuje w puszczy. Lubiłam też reklamy Coca coli z misiami polarnymi

03-30-2005, 07:13 AM
O, przypomniała mi sie taka jedna reklama samochodu nie pamiętam juz jakiej marki, Toyota chyba. Podobałą mi się bardzo, to było cos takiego, że: jedzie dwóch gości samochodem, patrzą, a tam taka super laska stoi przzy zepsutym aucie, z podniesioną maską i macha, zeby się zatrzymali i jej pomogli. Kierowca jednak się nie zatrzymuje, siedzący obok facet ptrzy na niego z wyrzutem, a kierowca mówi cos w stylu "to była toyota, nie mogła sie zepsuć" czy jakos tak. Wtedy mamy look na tą babkę, która zdejmuje maskę i okazuje sie byc obleśnym bandziorem. Zajebiste, pamiętacie to?
Anonymous
03-30-2005, 08:09 AM
fajna jest też reklama telewizora LG, co gość jedzie niby z babką i wypadają z drogi, a kamera się odsuwa i gość siedzi u siebie w domu przed wielkim tv 

03-30-2005, 07:36 PM
Najbardziej wkurwia Chajzer i Krystyna, czy jak-jej-tam. A wyobraźcie sobie, jazdę pociągiem na warsztaty teatralne, 7:20 rano, tłok jak cholera, a obok kumple z klasy na cały regulator
"- chajzer!
- Krystyna!"
po czym obowiązkowo następują salwy śmiechu. I tak 30 minut siedzieć w pociągu... w łeb se strzelić.
Poza tym wpienia mnie "gdy dopadnie Cię mały głód..." oraz Bakuś... nie mówiąc już o Otylii J.
"TERAZ MASZ DO WYBOWU OKOŁO 20 P-O-L-I-F-O-N-I-CZ-N-Y-CH DZWONKÓW... TY TEŻ MOŻESZ BYĆ FAJNYM MISTRZEM"
------------
Co do normalnych reklam lubię Żubra za rogiem i Harnasia. Jak się coś przypomni to dopiszę.
"- chajzer!
- Krystyna!"
po czym obowiązkowo następują salwy śmiechu. I tak 30 minut siedzieć w pociągu... w łeb se strzelić.
Poza tym wpienia mnie "gdy dopadnie Cię mały głód..." oraz Bakuś... nie mówiąc już o Otylii J.
"TERAZ MASZ DO WYBOWU OKOŁO 20 P-O-L-I-F-O-N-I-CZ-N-Y-CH DZWONKÓW... TY TEŻ MOŻESZ BYĆ FAJNYM MISTRZEM"
------------
Co do normalnych reklam lubię Żubra za rogiem i Harnasia. Jak się coś przypomni to dopiszę.
03-30-2005, 08:12 PM
Mi się spodobała nowa (chyba) reklama Coca-Coli, którą własnie przed chwilą widziałam, ta z dziewczyną i księdzem 

03-30-2005, 08:45 PM
eeee... to z coca-colą jest w miarę "stare". Jeszcze niezły jest Lech, "przewijany" od tyłu, "BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!"
03-30-2005, 08:47 PM
Frustra napisał(a):eeee... to z coca-colą jest w miarę "stare". Jeszcze niezły jest Lech, "przewijany" od tyłu, "BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!"Lubiłbym, gdyby mi się nie kojarzyła z takim jednym głąbem z mojej klasy

03-30-2005, 09:15 PM
"nie guzdroj sie chopie!!"
to mnie troche rozbawilo. Reszte reklam... a raczej ich tworcow winno sie ukamionowac.
to mnie troche rozbawilo. Reszte reklam... a raczej ich tworcow winno sie ukamionowac.
03-30-2005, 10:00 PM
Moim zdaniem do reklamy nadałby się ten gościu z tematu pt. "Ziomek"
Mógłby reklamować np. .... Świadków Jehowy ... ?? 

03-31-2005, 07:33 PM
Juz sobie przypomnialam,kiedy bylo tsunami w azji to reklamowali wycieczki do turcji ,ale najlepsze to,ze najtansze wycieczki byly na sri lanke
Albo mnie wkurzaja reklamy mango,najgorsze to z Ortodyskiem,czy cos w tym stylu,albo z Pajaczkiem

Albo mnie wkurzaja reklamy mango,najgorsze to z Ortodyskiem,czy cos w tym stylu,albo z Pajaczkiem

03-31-2005, 10:52 PM
nie garb się jest pajączek
jest pare ciekawych reklam głównie to piwo
a debilnych jest za dużo aby je tu wypisywać proszki itd

jest pare ciekawych reklam głównie to piwo
a debilnych jest za dużo aby je tu wypisywać proszki itd