Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Debilne Reklamy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
co do bakusia, kiedys mialem zeszyt z historyjka z bakusia, lecieli balonem, przeklul im sie o drzewo, przylecial bakus, zabakali i odlecieli Rolleyes
A u mnie w domu słuchają 1 pr. polskiego radia i tam co pół godziny jest reklama BIOSTERONU, bardziej idiotycznej, tandetnej juz nie widziałam, zażyj biosteron, a wróci młodość, zmarszczki? to znak, że pora na Biosteron! Kurwa, zeżryjh Biosteron, a odmłodniejesz! Bueh...
Co do telewizji, to nie moge wiele powiedzieć, gdyż juz od paru lat nie oglądam.
Taaa radiowe reklamy to temat na osobną dyskusje, na radiu Flash w Katowicach co chwila leci reklama Skody, gdzie laska ze strszliwie obleśną manierą wokalną śpiewa "Wstąp do skody novaaaaaaaaa auto" Mad Mad Mad
Eeeeee... troche tego jest, ale teraz nie pamiętam Question Big Grin
Ide oglądac telewizje Laughing
Och.. nie cierpię reklam. Szczególnie, że w naszym popieprzonym kraju reklamy lecą GŁOŚNIEJ niż film, który przerywają, i często kończy się na panicznym poszukiwaniu pilota, szybkim ściszaniu i przełączaniu na inny program. Generalnie to wszystkie reklamy mnie denerwują, oczywiście jest parę wyjątków.

Oczywiście wśród nich Żubr, który występuje w puszczy. Lubiłam też reklamy Coca coli z misiami polarnymi Smile. Oprócz tego niektóre samochodów.. ładne dynamiczne zdjęcia, nie tylko blaszaków.
O, przypomniała mi sie taka jedna reklama samochodu nie pamiętam juz jakiej marki, Toyota chyba. Podobałą mi się bardzo, to było cos takiego, że: jedzie dwóch gości samochodem, patrzą, a tam taka super laska stoi przzy zepsutym aucie, z podniesioną maską i macha, zeby się zatrzymali i jej pomogli. Kierowca jednak się nie zatrzymuje, siedzący obok facet ptrzy na niego z wyrzutem, a kierowca mówi cos w stylu "to była toyota, nie mogła sie zepsuć" czy jakos tak. Wtedy mamy look na tą babkę, która zdejmuje maskę i okazuje sie byc obleśnym bandziorem. Zajebiste, pamiętacie to?

Anonymous

fajna jest też reklama telewizora LG, co gość jedzie niby z babką i wypadają z drogi, a kamera się odsuwa i gość siedzi u siebie w domu przed wielkim tv Smile
Najbardziej wkurwia Chajzer i Krystyna, czy jak-jej-tam. A wyobraźcie sobie, jazdę pociągiem na warsztaty teatralne, 7:20 rano, tłok jak cholera, a obok kumple z klasy na cały regulator
"- chajzer!
- Krystyna!"
po czym obowiązkowo następują salwy śmiechu. I tak 30 minut siedzieć w pociągu... w łeb se strzelić.

Poza tym wpienia mnie "gdy dopadnie Cię mały głód..." oraz Bakuś... nie mówiąc już o Otylii J.
"TERAZ MASZ DO WYBOWU OKOŁO 20 P-O-L-I-F-O-N-I-CZ-N-Y-CH DZWONKÓW... TY TEŻ MOŻESZ BYĆ FAJNYM MISTRZEM"

------------

Co do normalnych reklam lubię Żubra za rogiem i Harnasia. Jak się coś przypomni to dopiszę.
Mi się spodobała nowa (chyba) reklama Coca-Coli, którą własnie przed chwilą widziałam, ta z dziewczyną i księdzem Big Grin
eeee... to z coca-colą jest w miarę "stare". Jeszcze niezły jest Lech, "przewijany" od tyłu, "BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!"
Frustra napisał(a):eeee... to z coca-colą jest w miarę "stare". Jeszcze niezły jest Lech, "przewijany" od tyłu, "BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!"
Lubiłbym, gdyby mi się nie kojarzyła z takim jednym głąbem z mojej klasy Wink tzn. to hasło mi się kojarzy, bo on to ciągle chodzi i powtarza :? co 5 sekund... gdzie tacy ludzie powstają? Mad
"nie guzdroj sie chopie!!"
to mnie troche rozbawilo. Reszte reklam... a raczej ich tworcow winno sie ukamionowac.
Moim zdaniem do reklamy nadałby się ten gościu z tematu pt. "Ziomek" Tongue Mógłby reklamować np. .... Świadków Jehowy ... ?? Smile
Juz sobie przypomnialam,kiedy bylo tsunami w azji to reklamowali wycieczki do turcji ,ale najlepsze to,ze najtansze wycieczki byly na sri lanke Laughing
Albo mnie wkurzaja reklamy mango,najgorsze to z Ortodyskiem,czy cos w tym stylu,albo z Pajaczkiem Laughing
nie garb się jest pajączek Big Grin

jest pare ciekawych reklam głównie to piwo
a debilnych jest za dużo aby je tu wypisywać proszki itd
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17