Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Debilne Reklamy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
wy macie faszystow Laughing moi starzy mi nie zagladaja ani na gg ani w listy/ kartki ani na bloga. Ufff Laughing chociaz z tym sa normalni
wow axe jaki z ciebie sie intelektualista zrobil taka pozno pora..ja juz ledwo w klawisze klepie i prawie nie rozumiem o czym piszesz Laughing
Valhalla napisał(a):wy macie faszystow Laughing moi starzy mi nie zagladaja ani na gg ani w listy/ kartki ani na bloga. Ufff Laughing chociaz z tym sa normalni
Moja zwykle też nie zagląda, ale wtedy ją tak wkurwiłem, że prawie szybę w drzwiach rozbiła, po czym poszedłem na pół nocy do Dekompresji.
polecam metode Netha- wylaczyc archiwum Laughing
aXe Rose napisał(a):
Valhalla napisał(a):wy macie faszystow Laughing moi starzy mi nie zagladaja ani na gg ani w listy/ kartki ani na bloga. Ufff Laughing chociaz z tym sa normalni
Moja zwykle też nie zagląda, ale wtedy ją tak wkurwiłem, że prawie szybę w drzwiach rozbiła, po czym poszedłem na pół nocy do Dekompresji.

Rozważam założenie hasła na bloga.......... Laughing

A najgłupsze sa reklamy w radio , te głosiki ehhhh ;/
wlasnie...glosiki typu wielokrotny orgazm opowiadajace o ''fascynujacej '' wyprawie na nowa stacje benzynowa :?
wiecie czego jeszcze nie lubie? Reklam w ktorych ktos usiluje tworzyc muzyke, czyli przewaznie akustyk albo jakis elektrobadziew i taki super niemelodyjny i wiesniacki glos Laughing
Hethell napisał(a):wlasnie...glosiki typu wielokrotny orgazm opowiadajace o ''fascynujacej '' wyprawie na nowa stacje benzynowa :?
Zastanawiam się kiedy tym pożal się boże, "specom" znudzi się przykuwanie uwagi pseudoerotyką. Może to robiło wrażenie 20 lat temu, ale dzisiaj przeciętny człowiek ma na codzień tyle sexu w różnym wydaniu, że kretyńska reklama działa może najwyżej na 8-latków.
ale spoleczenstwo i tak jest niedopieszczone jakby nie patrzec. co nie zmienia faktu ze takie zagrania sa naprawde zenujace
zenujace.. hmm dla mnie niesmaczne Wink
I GŁUPIE !!!!!!
Hethell napisał(a):ale spoleczenstwo i tak jest niedopieszczone jakby nie patrzec. co nie zmienia faktu ze takie zagrania sa naprawde zenujace
A nawet żałosne, zważywszy, że przy dzisiejszej świadomości psychologicznej co czwarty 13-latek potrafi już wymienić większość bardziej znanych technik manipulacyjnych w reklamach.
w dzisiejszych czasach 13-latkowie sa nad wyraz rozgarnięci .............
ale chyba nie w tym kierudnku co powinni (w wiekszosci)
Hehehehehe tak Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17