hahahaha ciekawe, ale jakby taka mi niespodzianke zrobili i wskoczyli mi do pokoju z dymem i muzyka, chocby nawet z playbacku to byloby zajebiscie, a co do jakosci tych plyt smiem w nia watpic ;P
no wiesz,jasne ja bym jeszcze przy okazji poprosila o autografy
jak to watpisz w jakosc tych plyt? pokonali smerfne hity

ale wiecie co? NAPRAWDĘ podoba mi się reklama szamponów Sunsilk z tymi stworkami które przylizują i urywają włosy. Słodkie te kreaturki są, a reklama przyjemna dla oka się staje

fajna jest reklama Danio z tym potworkiem żółtym 8)
Scully napisał(a):ale wiecie co? NAPRAWDĘ podoba mi się reklama szamponów Sunsilk z tymi stworkami które przylizują i urywają włosy. Słodkie te kreaturki są, a reklama przyjemna dla oka się staje 
to fakt, tez mi sie ta reklama podoba

Nawet sobie kupiłam Sunsilka dzięki niej

Hethell napisał(a):wlasnie...glosiki typu wielokrotny orgazm opowiadajace o ''fascynujacej '' wyprawie na nowa stacje benzynowa :?
i ta reklama szamponu do włosów (herbal bodajże) co laski się podniecają myjąc włosy i krzyczą "tak tak!", no oszalec można.... grrr! A jak jeszcze na końcu usłyszałam babcinkę (która notabene leży w łóżku z dziadziusiem) mówiącą: "mnie wystarczyłby tylko raz", to myslałam, że ich tam porozstrzelam

MAŁY GŁOD WYMIATA!!!he poprostu boska reklama
a z tych debilnych to serki hochland z tymi malymi dziecikami...ratunku!!!
A mnie rowalają reklamy "Biedronki", zwłaszcza ta, w której koleś je jogurt
-to jogurt z biedronki
-dlatego jest taki pożywny.
Boże, jak na tego gościa patrzę, to mam ochotę chwycić za bejsbol i rozwalić telewizor. Fakt, że nie mam bejsbola, ale...

Kopytko wymiata.....
Gdzie sie nieobejrzysz , czegokolwiek nie powiesz ....wszędzie kopytko....ehhhh juz troche nudne się to robi.....
Chociaż reklama z początku podobała mi się
Jakie zaś, kurwa, kopytko?! :?