Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Debilne Reklamy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Cytat:I tę zafajdaną reklamę McDonalds najeżoną macierzyństwem i ciążą, który to motyw jest tam chyba tylko z powodu cholernego trendu na "dzieci w brzuchu", zauważanego w każdej telenoweli.
o bogowie...ciesze sie ze tego nie widzialam.nie lubie dzieci
Hethell napisał(a):
Cytat:I tę zafajdaną reklamę McDonalds najeżoną macierzyństwem i ciążą, który to motyw jest tam chyba tylko z powodu cholernego trendu na "dzieci w brzuchu", zauważanego w każdej telenoweli.
o bogowie...ciesze sie ze tego nie widzialam.nie lubie dzieci
Ufff.. a już myślałem, że tylko ja tu jestem taki "arodzinny" i że zaraz na mnie wszyscy naskoczą Smile
ja napewno nie .jak widze niemowlaki to mam ochote zemdlec albo zwymiotowac .a kobiety w ciazy...wygladaja tak okropnie ze nie powinny sie na ulicy pokazywac !! Mad
No co ty ;] wogóle wszystkie reklamy MCDonaldsa są takie , że się człowiekowi flaki przekręcaja ...

Uuuuuu I'm lovin' it ..... blee nie jem tych "pyszności" z MC'a............
ja tez nie Neutral Neutral Neutral chociaz jakis czas temu zrobilam wyjatek z Valhalla Big Grin coz za upojny wieczor to byl Big Grin a tak to nigdy tam nie jem. plastikowe zarcie nic wiecej
wtedy to bylo powiedzmy "zlo konieczne" Laughing i tak niedobre byly Surprised
dzieci cudze sa zle, a wlasne fajne. A teraz sie znajomej urodzilo, to prawie jak wlasne (ale i tak wole szczeniaczki Laughing )
i male puszyste kotki !!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa przypomniało mi się !!!!!!

Rekalam jakiegoś piwa Freq (nie wiem jak sie nazywa ;/) .....

ten koleś co lata z tą butelka jakby go padaczka złapała....... Evil or Very Mad
Do dzieci generalnie nic nie mam, bo podobnie jak wszystko inne, jedne są fajne, drugie nie. Jestem wrogiem generalizowania Wink. Ale za to atmosfera niemalże religijnego uniesienia na pokaz, jaką przejawia większość ich przyszłych rodziców wywołuje u mnie wymioty na przemian z atakami szału Tongue
o tak Big Grin
wszystko co malutkie co ma 4 nogi i nie jest robalem Laughing (niektore robale lubie Tongue np. chrabaszcze czy dzdzownice Laughing )
nawet glupie reklamy ze zwierzakami sa fajne Laughing
ja nie rozumiem reklamy piwa ''dog in the fog'' co czasem leci w tv...

valhalla: nie inaczej !
a to piwo freqq czy jak mu tam tez debilne! Mad
aXe Rose napisał(a):Do dzieci generalnie nic nie mam, bo podobnie jak wszystko inne, jedne są fajne, drugie nie. Jestem wrogiem generalizowania Wink. Ale za to atmosfera niemalże religijnego uniesienia na pokaz, jaką przejawia większość ich przyszłych rodziców wywołuje u mnie wymioty na przemian z atakami szału Tongue

Jesssssu mój wujek na gg codziennie odmierza dni do narodzin dziecka.......wkurza mnie to . Ta cała paranoia jaka sie wiąże z tym wszystkim ..... a najgorsze to to : on będzie najmądrzejszy , najpiękniejszy , naj naj naj.................naj Mad
A tu dla odmiany całkiem niezła reklama:

http://love.gg/honda-ad-300k.swf
whatsername napisał(a):a najgorsze to to : on będzie najmądrzejszy , najpiękniejszy , naj naj naj.................naj Mad
O tak.. niespełnione ambicje rodziców. Potem albo dziecko ma przesrane, albo durny rodzic - zależy które z nich ma na tyle silną osobowość, by przetrzymać docinki tego drugiego i robić swoje aż do momentu, gdy "wróg" odpuści.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17