05-25-2005, 10:11 PM
05-25-2005, 10:11 PM
Tomash napisał(a):A tu dla odmiany całkiem niezła reklama:ano w tv to widzialam
http://love.gg/honda-ad-300k.swf

05-25-2005, 10:13 PM
Hehehe albo reklama Pepsi z britnejką i enrikiem -_-
05-25-2005, 10:14 PM
taa i pink i ta z destins child
05-25-2005, 10:15 PM
Hethell napisał(a):najgorsze saa wlasnie niespelnione ambicje rodzicow przelewane na dzieciTakie zwykle prowadzą do jednego z najczęściej popełnianych błędów rodzicielskich, jakim jest najprościej mówiąc, zaborcza nadopiekuńczość. Z tej pozornie niewinnej wady relacji rodzinnych zadziwiająco często wykwita syndrom presuicydalny w czasie dojrzewania dziecka - efekt zbieranej przez lata bezradnej agresji. Jedynym wyjściem na uniknięcie poważnych problemów ze sobą jest uświadomienie sobie wroga i niszczenie JEGO zamiast SIEBIE.tylko krzywdza dziciaka
Cytat:Hehehe albo reklama Pepsi z britnejką i enrikiem -_-Już sam widok tych dwóch imion budzi we mnie wolę exterminacji.
05-25-2005, 10:17 PM
Reklamy powinny zachęcać , ale jest wprost przeciwnie.....
05-25-2005, 10:18 PM
A była taka reklama z psem , który wlazł na stół i dobierał sie do szyneczki , apotem pancio mył pod kranem.......przyznam , że to nawet fajne było ....
05-25-2005, 10:20 PM
axe, masz jakies zle doswiadczenia z rodzicami?
ja mam z matka, czego nie ukrywam, cieszcie sie ze jeszcze zyje i jestem w miare zrownowazona psychicznie
Ah te niespelnione ambicje MAMUSI 
ja mam z matka, czego nie ukrywam, cieszcie sie ze jeszcze zyje i jestem w miare zrownowazona psychicznie

05-25-2005, 10:22 PM
Valhalla napisał(a):axe, masz jakies zle doswiadczenia z rodzicami?Mój ojciec nie żyje odkąd skończyłem 13 lat a matkę, która wychowuje mnie sama, znienawidziłem właśnie przez jej nadopiekuńczość. W pewnym momencie wyrosłem z debilnego cięcia się i zacząłem przeprowadzać w swoim domu rewolucje, także teraz staramy się nie wchodzić sobie w drogę.
ja mam z matka, czego nie ukrywam, cieszcie sie ze jeszcze zyje i jestem w miare zrownowazona psychicznieAh te niespelnione ambicje MAMUSI
05-25-2005, 10:24 PM
Ehhhh maja mama się dzis do mnie nie odzywa .....za notke na blogu , która przeczytała.... muhahahahahaa 

05-25-2005, 10:25 PM
whatsername napisał(a):Ehhhh maja mama się dzis do mnie nie odzywa .....za notke na blogu , która przeczytała.... muhahahahahaaTo Ty nie wiesz, co było u mnie, jak przeczytała rozmowę gg z moją byłą, na swój własny temat...
05-25-2005, 10:26 PM
moge sobie wyobrazic
co tam bylo takiego gg to czasem ZLO

05-25-2005, 10:27 PM
No jakby mi ktores na bloga z nich wlazlo to ja nie wiem
nie dla nich to pisze
a teraz moze jakis przerywnik reklamach bo OT sie robi?.. 

05-25-2005, 10:28 PM
aXe Rose napisał(a):whatsername napisał(a):Ehhhh maja mama się dzis do mnie nie odzywa .....za notke na blogu , która przeczytała.... muhahahahahaaTo Ty nie wiesz, co było u mnie, jak przeczytała rozmowę gg z moją byłą, na swój własny temat...
Ojjj wiem , wiem

Jak moja przeczytała archiwum gg . Moja "miłą" rozmowę z kolegą w której co 2 słowo to było piiiii i zabrała mi wtedy neta

05-25-2005, 10:29 PM
Reklamy to, jak wiadomo, najbardziej żałosny sposób manipulowania ludzką bezmyślnością i najprymitywniejszymi instynktami wytworzonymi jako środek uboczny kultury.