Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Swoją drogą ten "wybredny" łakomczuch to pasztet jakich mało. Ogólnie zbyt dużo pasztetowych kobiet w tych reklamach :?
fastum, na mnie opeira sie clay dom, moje ruchy sa swobodne
reklama burdelu a nie zelu na costam
Wkurwiają mnie jeszcze reklamy Prince Polo
1 wersja-jak panience kolo zawiesza nawieszke na palcu u nogi jakby była trupem i dostaje orgazmu od wafelka
2 wersja-pokazują tę reklamę i wkurwia mnie śpiew tej paniusi co brzmi jakby nie mogła się wysrać
:?
Pojebana jest tesh reklama jakiejś sieci GSM "Możesz więcej"... niedługo zrobią reklamę przedłużanej szczotki do kibla, i na początku pokażą parę bzykających się ludzi i laska wypali "możesz głębiej"...
wszystkie reklamy ze skejcikami.
no i reklama tego jebanego katopromu.
Jaki jest sens oglądania reklam? Ja jako człowiek inteligenty ( i przystojny

) nienawidze reklam i tego całego syfu jakim jest telewizja, no oczywiście z wyjątkiem transmisji z meczów

ponieważ jestem true większości reklam mówię zdecydowanie NIE
Harnaś z "kompletnie sie narąbałem" wymiata

najgorsza reklama, ktora mnie obrzydza to jakis chusteczek, nie wiem dokladnie czego bo nie umiem jej nie przelaczyc, chodzi o ta gdzie moja slodka julka, i dziecko ma morde za przeproszeniem upierdolona jakims syfem i sie wszystkim to podoba a mnie to obrzydza

Całkowicie sie z tobą zgadzam koleś, zabiłbym to dziecko na miejscu gdybym miał okazje.
Upierdolona morda gównem a ludziom to sie podoba, co sie dzieje z tym swiatem
Do poprzednikow... oj ludzie wy chyba nigdy nie mieliscie mlodszego rodzenstwa... duzo mlodszego... ja mam takowego brata, no i jeszcze go nie zabilem bo sie zabrudzil.... byles taki sam wiec ciesz sie ze zyjesz ;p
a reklamy.... nowa reklama adidasa, gumy do zucia nie paimetam jakiw, łinterfresz chyba ;p
na szczęscie nie mam aż tak młodszego rodzeństwa , bo jak bym miał to pewnie bym juz siedział w pierdlu

Nigdy w życiu nie chciałbym już być małym dzieckiem...
a ja mam nadzieje nigdy z zyciu ich nie miec .
a wracajac do tematu to strasznie mnie wkurza reklama tego rozowego gowna do prania nie pamietam jak to sie nazywa ale w reklamie np oblewaja ludzi olejem a potem im piora lachy i nic oczywiscie nie ma.

.No ale wlasciwie taki swiat reklam jest bardzo przyjemny i milo by bylo w nim zyc bo wszystko jest niespodziewanie proste i przejemne

Cytat:a wracajac do tematu to strasznie mnie wkurza reklama tego rozowego gowna do prania nie pamietam jak to sie nazywa ale w reklamie np oblewaja ludzi olejem a potem im piora lachy i nic oczywiscie nie ma.
To Vanish
reklama cudowna, koleś ma świetną mine jak babka go olejem polewa
Beka poprostu

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17