Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Debilne Reklamy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Bądz co bądz, być muszą.
Coz mnie wkurzala,pewna reklama,jakos szlo,"mama ma asa,asa ma mama",reklama jakiegos debinego proszku do prania Big Grin
A i takie dwie dunskie,jedna to reklama smierdzoncych serow,jak to zlodziej ukrada cala furgonetke tego gowna,wszyscy za nim biegna,w nastepnej chwili widza rozwalana furgonetke ze srami ( Laughing ),sprzedawca tych serow podbiega zaczyna je tulic,ale podchodzi do niego policjant i zabiera mu to,jako dowod rzeczowy... :?
Nastepna to ,ze rodzinka spi w domu,akcja dzieje sie w nocy i tatus uslyszal kroki,to dwini z lozka do zony z telefonu,ktora akurat spi kolo niego,pozniej do synka,i do coreczki,nastepnie wychodzi z lozka i skrada sie niczym dzajms bond i robi obrut w powirtrz i laduje plackiem na sofie,zapala lamke,a obok niego ;pezy coreczka,a on sam na jej chlopaku i coreczka zaczyna przedstawiac jej chlopaka staremu (ambitne :? )
A co do polskich reklam to mnie wkurzaja te reklamy lekow,a juz wiem,jaka to mnie raz rozsmieszyla,reklama biedronki,ludziska siedza w tranwaju a tu jakas baba drze sie "kto kupuje w biedronce?" a caly tramaj "JA!!" Laughing ,to chyba tyle,ale i tak nigdy reklamy normalne nie bede,a te reklamy z tele mango np. Laughing kup se patelnie,umie wszystko,usmazy,zagotuje,ipiecze itd Laughing a wzestawia dosteniesz deske do krojenia i bryloczek,za JEDYNE 500 zloty Laughing ,eee tam ja by sie poswiecila dla tego bryloczka na pewno Laughing
moze latwiej napisac NIE ZNOSZE WSZYTSKICH REKLAM?? u mnie ejst to nie do konca bo uwielbiam ogladac reklame Plusa z tym kabaretem oraz reklame Ikea z tym dzieciakiem ktory obcina odkurzacz...nie wiem dlaczego ale jakos smiesza mnike te reklamy...a do najdebilniejszych zaliczam oczywiscie Heyah z Bogdanem na czele oraz 10monutowe reklqmy pieprzonych dzwonkow na stacjach muzycznych.......
A mnie strasznie, ale to strasznie wkurzał "Bogdan mówi BANKOWY".
Reklamy "Toffifi" i reklama "Bakusia" z tekstem:"uwaga dziecie bakus leci"-czy jakoś tak :/.
-Wszyscy mają Mambę!
-Mam i ja!

... :/
Czasem zastanawiająca jest głupota twórcow reklam.
Pamiętacie, jak w Azji szalało SARS? Biuro podróży reklamowało wtedy wycieczkę do Chin: "Zapiera dech w piersiach!" Big Grin
Po ataku tsunami reklama tuszu do rzęs: "Twoje rzęsy wywołają falę" Tongue
Oprócz reklam piwa i coca-coli wszystkie mnie wkurwiają...

Cytat:Reklamy "Toffifi" i reklama "Bakusia" z tekstem:"uwaga dziecie bakus leci"-czy jakoś tak :/.
Raczej "chować dzieci bakuś leci" Angry
Swoją drogą "Bakuś"... lepszej nazwy wymyślić nie mogli... :?

Wkurwia mnie niebotycznie również jak słyszę pioseneczke "Monte DZIECKA CZAS"... Ja pierdolę, czy ci ludzie mają braki gramatyczne, logiczne, czy są kompletnymi autystami??
aXe Rose napisał(a):Swoją drogą "Bakuś"... lepszej nazwy wymyślić nie mogli... :?

Wiesz, to jest żydowski spisek, mający na celu przyzwyczajenie dzieci do planowanej przez żydomasonokomune legalizacji marihuany Laughing Laughing
Podobają mi się reklamy tuszy do rzęs (jakie by nie były Wink), natomiast jest parę reklam, których nie mogę ścierpieć - ale to raczej kategorie:
1. reklamowanie czegoś przez sławne osoby (na widok których czasem faktycznie już chce się rzygać, jak to ktoś wyżej wspomniał Wink)
2. pseudo-młodzieżowe reklamy, które mają trafić w gusta przeciętnego nastolatka (jakieś chipsy, Winterfresh czy inne badziewia)
3. reklamowanie rzeczy zupełnie niepotrzebnych, wykorzystujących naiwność widza (pieluszki - reklamy indolentne zazwyczaj, a wiadomo, że kiedy MY wychowywaliśmy się, takich pieluszek nie było, i jakoś wyrośliśmy na ludzi, domestosy nie domestosy - bo w łazience nie może być ani jednej bakterii - huh, potem dziwią się, że dzieci chorowite)
yh Wink
Chyba Wujostwo musi się też zająć utajoną i podprogową propagandą na szerszą skalę. Wiem, że to zabronione, ale tu trzeba działać pro publico bono Wink
"Kubuś","Bakuś","Smokuś?"...co bedzie dalej?Jeszcze wkurzająca jest piosenka z rekalmy "Śmiechożelek" czy cos w tym stylu.
Albo te żelki: jakiś młodociany, niedorozwinięty przygłup bełkocze "hops raz do buzi"...

Anonymous

aXe Rose napisał(a):Swoją drogą "Bakuś"... lepszej nazwy wymyślić nie mogli... :?

Wkurwia mnie niebotycznie również jak słyszę pioseneczke "Monte DZIECKA CZAS"... Ja pierdolę, czy ci ludzie mają braki gramatyczne, logiczne, czy są kompletnymi autystami??
zapewne tak...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17